Destek 48 Saat ve Üzeri Saat Açık Gemiler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve NightWish66 tarafından 25 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Banlanmalı mıdır?

1. Ban Uygulanmalıdır.

oy sayısı 6
    46,2%
  2. Hayır olabilir 48 oynar 24 saat uyur.

oy sayısı 7
    53,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bildiğiniz gibi bir insan 48 saat boyunca uyumadan duramaz ama gelin görünki bu oyunda aylık 30/40tl yatırın oyuncular ne hikmetse uyumadan durabiliyorlar bu gemiler göz ardı ediliyor ve adaletsizlik başlıyor bırakın 48 saati 20 saat ekran başında geçirip yemek yemeyen ölen insanların haberlerini okuyoruz durum böyleyken bu oyunda bir gemi 48 saat boyunca enkaz kesıp npc vurup haritaa yapıp pırıltı topluyorsa oyun tek taraflı adalet yapıyor ve paraya bakıyordur.Oyuna her girdiğimde aynı gemiler sıkılmadan usanmadan pırıltı topluyor ve benim hakkımı bot denen illegal hile progamıyla çalıyor veya hesabı 4kişi birden oynayıp gene benim önüme bu şekilde geçiyor. ARTIK Bu oyuncuların hesabına son verilmesini veya uyarı verilmesini oda olmuyorsa bot serbesttir denilmesini istiyorum. Saygılarımla...

YaAllahBilmillah bunu beğendi.
  2. Daha dün kesin bot dediğim 4 gemi gördüm. her birinin nickler benzer her biri farklı haritalarda sürekli yuva kesiyor ateş ediyorsun istese beni 3 atışta yenecek seviyede ama kaçıyor hepsi, batırıyorsun hemen ardından tamir olup devam ediyor yuva kesmeye ve nedense 2 gündür ne zaman o haritalara girsem adamlar online. Pardon adam dedim botlar. Ve nicesi günlerce durmadan adamlar pırıltı topluyor mojo atıyor bonus yapıyor. TR serverinde bu botlara halen çözüm bulunamadı mi yazınca chat banı yiyorum. Supporta yazsam sistem otomatik algılıyor video çekin yok adamın adresini ver.
    Oyunda reset geliyor bi yarım saat ortalıkta pırıltı toplayan olmuyor ama yarım saat sonra doluşuyorlar ben katlayıcı aldım gelişeyim diye bana engel oluyor bu gemiler. Adamlar yarım saate oyuna uyarlıyor demek ki botu her güncelleme sonrası. Bunda botçulara değil de oyun ekibine tepki göstermek lazım.
    Bakın arkadaşlar eğer bot sistemini engellemek isteseler anında yaparlar bunu. Hadi diyelim botlara çare bulunamadı. Bot satanlar yayınlayanlar belli. Bigpoint gider bu adamlara dava açar seve seve bot yapımcıları bot üretmeyi keser. Ben bir ara ciddi ciddi bu bot satanların oyun takımından(geliştirici ekip) olduğunu düşünmeye başlamıştım nasıl olur da her reset, güncelleme sonrası anında bot kullanılır hale gelir ki?
    Açarsın davanı paşa paşa bot üreten kalmaz kalsa bile tek tük olur o gemileri de yakalar banlarsın. Sonuçta bu adamlar botu parayla satıyor adam paypal adresi veriyor sonuçta para birine gidiyor paranın gittiği adama aç davayı en basitinden. Ama yok yıllardır sistem geliştiriliyor yok sistem yakalıyor.
    Yazık bizim emeklerimize, verdiğimiz paraya yazık.
    Birazdan forumdan banlarlar ya da silerler mesajı.

Yıllardır aynı olay oyuna para verip bota bırakanlara ceza gelmiyor. Bilmiyor mu Bigpoint bu kadar uzun online kalınmaz hesap paylaşımı yasak. Anca ödeme kısmına paket eklesinler.

3. atlas42

atlas42 User

Bot Kullananlara Yaptırım konusunda düşüncelerimi açıkladım. Ben zamana bırakıyorum. Sonrasında kimse kusura bakmasın. Zaten bakmaya da hakları olamayacaktır.

4. Ne kadar süre online olduğuna nereden bakıyoruz?

5. Merhaba,

Böyle durumlarda Support'ta mesaj atınız.

İyi Oyunlar.Bol Eğlenceler.

6. cm sordum foruma ve supporta yzabılırsınız dedi

7. Merhaba,

Buradan işlem yapılmamakta Support'ta yazmalısınız.

İyi Oyunlar.Bol Eğlenceler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.