%46

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Giray_Bjk tarafından 2 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tam zamanında gitti ya erken düzelse bari

2. Diğer serverlere giriş yapılıyor sadece türkiye serveri olmuyor

3. karthagos

karthagos User

Şimdi kontrol ettim ve almanya 4 serverine sorunsuz giriş yapabildim. Sadece Türkiye severine girmiyor evet. Rezalet...

Global 7 serverine de girmiyor yalnız.

4. 05:46 hala oyun yok...

5. sizin nick'i gözüm bir yerden ısırıyor

6. beylerbeyi admin sanırsam o adminliği bırakmış yada ben yanlış hatırlıyorum

7. şimdi gelip dicek ki oyun bu olur böyle şeyler olmaz kardeşim binlerce oyun yapımcısı hepsi aynı sorun olduğunda insanlara telafi için birşeyler veriyor rezil durumda olan knight online bile insanlara kaybettikleri premiumları ve tahmini gelirlerini veriyor bağlantı problemlerinde peki ya siz sizin ayrıcalığınız nedir seafight ayrıca bizim suçumuz nedir ?

8. o kadar rezil durumda değiliz ya rosettadan selam

9. yusuf52012

yusuf52012 User

yazıklar olsun seafight.......

10. yusuf52012

yusuf52012 User

karlı etkinlik koyuyorsunuz oynatmıyorsunuz alkışlar sana seafight

11. Selen1453

Selen1453 User

Oyunu bırakmanın zamanı geldi anlaşılan :)

12. özel-tim

özel-tim User

sorun sadece türkiye serverlarında var diğer leri çalışıyor neden ?????

13. tam ekinblik var gülle aldık gemide kaldı tamam zorla satmadılarda kardeşim madem etkinlik var ve biz şuan zarar ediyoruz telafi etmeleri laızm başka oyunlarda oynadık bu tür durumlarda mutlaka telafi paketleri verirlerdi oyunculara seafighti bırak telafi paketi vermeyi bide üste çıkmaya çalışır.

14. global avrupa 7 çalışıyo ::mad:

15. Hala gelmedi şaka gibi gece 8 saattir oyun kapalı cidden tebrik ederim yönetiminizi çok elveriyle özenle çalışıyor kazandığınız paraları sonuna kadar hakediyorsunuz!!!

16. AnTrOmEdA

AnTrOmEdA User

8 saattir oyun gelmedi. Bu yetkililer ne yapıyor? Lütfen müdahale edin artık :(

17. NavySEaL

NavySEaL User

sabah reseti kaçta gelecek? reset gelince düzelecek muhtemelen

18. bu sabah resetinin saati belli mi

19. alnsrt

alnsrt User

Dejavu ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.