%46

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Giray_Bjk tarafından 2 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

yine koronamı bulaştı oyuna

вєуℓєявєуi bunu beğendi.
  2. TucTucker

TucTucker User

geçmiş olsun arkadaşlar bir devin çöküşünü görüyoruz artık :D

uzayay1 ve вєуℓєявєуi bunu beğendi.
  3. ya bu nedir arkadaş sahura gitmeye korkar olduk oyuna giremicez diye

вєуℓєявєуi ve C3STC4N bunu beğendi.
  4. KerBeY

KerBeY User

umarım kapanır oyun yeter artık nedir hep aynı şeyler ona rağmen para yatırmaya devam

5. :D Oyunun kapandığına çok sevindim ahahahahahah

6. barıs*

barıs* User

Selam,

Oyuna girilmiyor şuan sayfa 46% - logging in user...da takılı kalıyor,

Bilgilerinize......

7. Başka türlü başından kalkamazdık :D

uzayay1 ve [TR]Isquzar[41] bunu beğendi.
  8. Seafight son günlerini yaşıyor sanıyorum bu nedir ya 3-5 güne bir oyun gidiyor artık gelmez sanırım resete kadar.

вєуℓєявєуi ve *HHC* bunu beğendi.
  9. yokmu şu oyuna bakacak birisi bari süre versinler ona göre hareket edelim

10. ne zaman sahurdan sonra girip gemiyi kasayım desem oyun gitmiş oluyor sabaha kadar gelmez artık

11. *HHC*

*HHC* User

Şimdi biri gelir üst mercilere durumu ilettik der. :D Ama sabah resetine kadar oyun gelmez. Yetkililer uyuyor...

ΛŁΞЯК ve Samet-Güney bunu beğendi.
  12. Sabah resetinde düzelicek sanırım, oyuna bi reset atmak bu kadar mı zor? Ben söyleyeyim değil fakat illettiğiniz kişiler durumu takmadığı için bu bile zor geliyor. Forum adminlerine kızamam biliyorum ellerinden gelse düzeltirler ama bizim için en azından bi baskı kurun artık ya. Siz bizim temsilcimiz sayılırsınız artık bu işin sizin de peşine düşmeniz lazım. Ben gece oynayan bir insanım, 2'dir boşa gidiyor oyun sürem. Bütün görevler duruyor. Yazık değil mi bana da?

Samet-Güney bunu beğendi.
  13. NePs

NePs User

Zorla para verdirtmediler sana. Böyle hatalar oluyor, olacak. İstemiyorsan para yatırma oynama. GİŞ kurallarında sen oyunun kapanması durumunda bile bir hak iddia edemezsin. Az bilgi sahibi olarak oynayın şu oyunu artık lütfen

Samet-Güney bunu beğendi.
  14. *HHC*

*HHC* User

Kardeş iyi diyorsun hoş diyorsun da, hata dediğin bu tarz oyunlarda ayda yılda bir olur. Oynadığımız oyunun savaş oyunu ama 10 gemi yan yana gelince gemiler sıkmıyor hareket edemiyoruz. Bunlar bi iş yapıyorlarsa ve bu işten para kazanıyorlarsa hakkını verecekler. Yazılımcılar ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar. Oyun gidiyor 8-10 saat gelmiyor sabah resetine kadar. Ödeme bölümünde bir hata oluşsun bakalım sabah resetini bekleyecekler mi düzeltmek için ? Sana şunu söyleyeyim saniyesine çözerler. Bu oyun bu kadar kötü değildi. Svler birleşti oyunu çinlilere sattılar ne olduysa ondan sonra oldu . Eskiden 300-400 gemi bi haritaya girer savaşırdık gram kasma donma vs olmazdı şimdi gün aşırı oyun gidiyor. Kalkıp ta gişte yazanlardan bahsetme bizlere. Günde 8-10 saatimi veriyorum oyun oynuyorum benim ve benim gibilerin sayesinde ekmek yiyorlarsa bizim için de bir şeyler yapmalılar artık .

вєуℓєявєуi bunu beğendi.
  15. 2.05.2020 tarihinde 04:31 itibariyle bağlantı sorunu yaşamaktayım. Çerezler temiz, farklı tarayıcılardan denendi, internet bağlantısı mevcut. Başka sorun yaşayan var mı acaba ?

16. buraya bu kadar yazıyorsunuz kim bakıyorki bu kadar yazdınız su foruma bakan hangi yetkili size cevap verdi onlarda zaten istiyor bıkın bırakın oyunu oyuncu sayısı kalmamışki forumu bile buraya süs diye bırakmışlar biraz içinizi dökün sakinleşin diye para vermeye devam

17. @вєуℓєявєуi siz yetkili değilmiydiniz yoksa farklı nick mi? 3-4 yıl önce yetkiliydiniz diye hatırlıyorum forumda.

18. karthagos

karthagos User

Eskiden bu forum bile çok hareketliydi. Sohbet köşeleri falan aktifti. Dünyanın en uzun topiği diye bir konu vardı onbincerle yazı vardı içinde. Şimdi hayalet şehir.

19. BUMERANG

BUMERANG User

aynı sorun bendede var yüzde 46 da takılı kalıyor.

20. sende sil :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.