!!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●▒вєуℓєявєуι™[İeK]▒● tarafından 30 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adminim ben size :
    "Sayın adminler yanlış anlamayın niyetim başa kalkmak değil ama ben bugüne kadar bu oyuna bir dünya para yatırdım. Ama nedense birtürlü karşılığını göremiyorum. Bu ruh takası işi artık bardağı taşıran son damla oldu. Karaborsada bu ruhlarla alacağım birşey yok. Takas zaten yüzkarası ne yani ben bunun içinmi bu kadar inci-gülle harcadım zaten yanılmıyorsam bir öncekine göre calypso nun da karı düşüktü ki zaten odyssus kesmekten bi hal olduk ne clypso çıktı nede elimizdeki ruhlar bi işe yaradı lütfen bunları böylece yetkililere iletin insanlarla dalga geçer gibi iş yapmasınlar!!! Birsürü arkadaşım var seafight oynayan çoğu oyunu bıraktı bu güne kadar ama merak etmesinler kalanlarda yavaş yavaş bırakıyor.!!!""
    Diye konu açtım. Siz ise bana:
    "
    Selam

bunu yetkililer kararlastirmakta bizim yapabilicegimiz birsey yok" diye cevap verdiniz.
    ama galiba tam anlaşılmamış ben sizin yapacağınız birşey olmadığını biliyorum sizden ricam bu durumdan memnun olmadığımızı ve forumda herkesin rahatsızlığını dile getirdiğini yetkililere İLETMENİZ. Ilginiz için çok teşekkür ederim insanlık hali çok yoğun olduğunuz için galiba gözünüzden kaçmış.

ƓƠԼƊЄƝƁƠƳ bunu beğendi.
  2. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

dediginizi anladim fakat eger bunu fikir havuzuna yazarsaniz yetkililer inceler ve degerlendirir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.