41 yetenek..

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kral_messi tarafından 22 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kral_messi

kral_messi User

Ogoun yumruğu açılır mı açılırsa ne kadarı açılır ?ona göre yetenek bozucam.

2. Menzili kaybetmeyi göze alırsan acılır :D

3. evet menzile vermezsen açılır ancak 45 yetenekte full açarsın az daha sabret derim :)

4. Aynen etkinlikte bol kristal yap ne kadar gelirse yetenek yap

5. oynadıgın serverde 1 tane saglam geminin peşinden ayrılma durmadan etkinlik vur. 20 günde 50 yetenek bile yaparsn :)

6. Kaldı 11 gün :) saatte 100 kristal yapılıyor sürekli darbeyi de alırsan saatte 200e yakın birşey de olur.

7. OutLaw_07

OutLaw_07 User

kaç darbe puanına kaç kristal gelir tahminen??

8. 5 milyonunu kendim kestim kalanını 3 kisi kestik adamın teki benden fazla vuruyodu ona rağmen 64 + 38 aldım :) saat değil tek jörmunganderde :) tabi tek bulursan..

9. OutLaw_07

OutLaw_07 User

çok da fazla gelmiyormuş ya :) adamın biri 500lerden bahsediyordu :)

10. 500 ler ilk günlerdeydi ancak fazla gelmiyormuş dediğin kristal miktarını küçümseme yaklaşık 100 kristal olduğunu düşün ve viplik + pazar indirimin varsa tanesi 216 incide (ada indirimsiz) 21600 inci eder ancak senin 1 jörmundan "zararın" slipleride kestikten sonra 5 bin inciyi geçmez. Yani 21600 incilik kristali en fazla 5 bin inciye almış sayılırsın ;)

Soruyu da zaten cevaplandırmışlar 41 yetenekte menzili açmazsan yumruk açılır. 45 yetenekte de menzil + yumruk açablirsin ama ideali 46 yetenektir.

11. demistim 100 geliyor tekte diye fazla gelmez en fazla 178 250 felan onlar hikaye yada bugdur..