40 Hasarlı Yeni Gülle

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~Hunter-27~ tarafından 18 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Hasar :40
    Fiyat: 100 gülle/7.500 altın

Yeni leveller yeni özel haritalar ve etkinlik npc'leri çıktı fakat bunlara paralel olarak altın ile satılan yeni gülle çıkmadı.

Şuan oyuk gülle 20 hasar verirken elit gülle 75 hasar vermekte, bence aradaki fark çok yüksek ve oyuk gülle artık ihtiyaçları karşılamıyor. Hasarı 35-45 civarı olan yeni gülle eklenmesini istiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum :)

2. Cassowary

Cassowary User

altınla alımı ya çok pahalı olsun yada 10-20 arası inciye denk gelsin ki ne alımı kolay nede zor olsun.

3. Çok sayıda elit gülle çıktı, altın ile alabileceğimiz bir gülle taraftarıyım ben :)

4. Cassowary

Cassowary User

anladım ben senide kardeşim altınlıya sıcak bakmazlarsa en azından ulaşılabilir miktardan iciyle satsınlar :)

~Hunter-27~ bunu beğendi.
  5. Bakalım artık, öneriyi sundum ben, yapıp yapmamak oyun yöneticilerine kalmış :)

6. guzel konu destekliyorum harıta yapımında felan rahatlık olur yenılıkler hep ıncı uzerıne gelmekte bırazda altınlı gulle gelsın :)

7. Aynen, ek dp hasar vs için sürekli harita yapmak zorunda kalıyoruz, çok zaman alıyor tabi bu da :)

8. 20 yerine 30 hasarli 100 gülle/10.000 altin gayet mantikli olabilir aslinda. Gemiler zaten oyukla yeterince iyi vuruyor hasari 40 yapip dusuk seviyedeki oyunculari daha zor duruma sokmak kotu olur. Ancak altinlik yeni gülle fikrine katiliyorum. Ufak degisiklikler sart.

9. Söylediğiniz altın/gülle oranı karı büyük oranda düşürüyor ama özel haritada ve etkinliklerde yararlı olur tabi :)

10. Altin olarak kar-zarar durumunu hesaplamadim. Sadece fikir beyan ettim. eger yoneticilerin boyle bir degisiklik fikri olursa kar-zarar durumunu hesaplayacaklarina inaniyorum :D :D

11. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Böyle bir konu eski forumda açılmıştı birkaç sene önce ve biz öneriyi sunmuştuk ancak herhangi bir adım atılmadı bugüne kadar ve atılacağınıda sanmıyorum. Fikri yeniden ilgili birime ileteceğim bakalım birkaç sene içerisinde fikirleri değişmişmi :)

12. Sadece eski forum değil bu forumdada açılmıştı 3- ay kadar önce aşağı yukarı ama çok muhalefet oldu devamı gelmedi bencede mantıklı fikir.

13. Oyuk kadar karlı olmasada olur zaten, maksat özel haritada falan geçen süreyi kısaltmak :D Teşekkürler yorumların için :)

Çok teşekkürler adminim, her geçen gün oyun ilerliyor ve gelişiyor, belki bu sefer yeniliğe giderler :)

Yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkürler, forumu inceleyip konuya bi göz atacağım :)

14. -onur824-

-onur824- User

selam ,

yeni bir altınlı gülle çeşidi gelebilir fakat 40 yerine 30 hasarlı ve 100 güle=4.500 altın olsun.

15. Sanırım genel görüş 40 hasarın fazla olduğu noktasında :) 30 bencede mantıklı, o civarda hasarı olan yeni bir gülle talebimiz var genel olarak, yorumunuz için teşekkürler :)

-onur824- bunu beğendi.
  16. Adminim tutun bu isin ucundan haritalari daha rahat vuralim oyun zevkimiz artsin birazcik :D

17. 40 hasarlı gülle bencede mantıklı.

18. Kendi adıma konuşmak gerekirse mantıklı değil benve benim gibi büyük gemiler 12-13bin vuruor oyukla ama ufaklar böyle değil 5lwl altındaki oyuncular için çıkabilir şahsen ben 40hasar veren gülle çıksa elit yerine onu kullanırım onla en az 15bin vurucam

19. %100 Katılıyorum. ~Hunter-27~ fikir bence on numara olmuş. zira bazen harita yapmaktan oyun oynayamıyoruz.... Umarız bu defa konu amacına ulaşır...

20. Hocam zaten cogu kisi 40 hasar veren güllenin fazla olacagini kabul edecektir. 30 hasar daha makul kaliyor :)