4. seviye vudu rahibi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 乂öℓüм¢üℓ_кσяѕαη乂 tarafından 20 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın Bigpatron anasayfaya geldi pazarlığı göre basınca hiçbişey gelmiyor inci satış yeri geliyor paketler görüntülenemiyor bi bilginiz varmı acaba

2. mamı_55

mamı_55 User

Düzelir birazdan. bazen paketlerde olabiliyor böyle. sonradan güncelleniyor.

3. eyv teşekkürler bekleyelim bakalım bi kale günüde çıkarsalardı çok güzel olurdu ama hayırlısı

mamı_55 bunu beğendi.
  4. evet vudu rahibini şimdi çektim beklentilerimi karşıladı açıkçası 2.5 k civarı vuruşlar farketti inşallah sandık içeriklerindede 3. seviye rahip kaldırılıp 4. seviye rahip eklenir iyi forumlar teşekkürler Seafight :) bi kale günü de bekliyoruz en kısa zamanda inşallah :)

TiryakiHasan bunu beğendi.
  5. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Sn. @Bigpatron,

1 günlük 3. seviye vudu rahibi olanlara Seafight tarafından sonsuz 3. seviye vudu rahibi hediye edilmiş oldu buna bir çok kişi eyvallah diyecektir eminim ancak o rahibi sürekli para verip alanların kaybını nasıl telafi etmeyi planlıyorsunuz ?

Her seferinde şirket yapıyor deniliyor ancak oyuncuyu yanıltıcı bilgi vermek sureti ile ortada aldatılan büyük bir zümre oluşturuluyor farkındamısınız. para vererek alınan 3 seviye rahiplerinin envanterrdeki süresi kadar yeni rahipten verilmesi gerekiyor...

Çok değerli geliştiricilere iletirmisiniz lütfen

Saygılar,

6. ben para ile almadım ama çok doğru bir konu açmışsın olacağını sanmıyorum ama inşallah bi telafisi olur.

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Şuanda paketler görülmektedir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.