4.seviye vudu rahibi hatası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve **öcalbogac**-TDS tarafından 19 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu rahip aktif değil sanırım sandıktan cıkarttım ilk defa binlerce anahtardan sonra ama işe yaramıyo vuruşlarım aynı(full vudu topu var gemide) vudu puanı 50 000 artması lazımdı 25 000 arttı vp canı da daha hızlı dolması lazımdı aynı mıktarda doluyo duzelene kadar ben kaybım olan gunlerimi geri isticem millette varken bizim önümüze rahatça geçebiliyolardı 2 katımız vuruyolardı şimdi onlarda y ok bizde var ama biz onların önüne geçemiyoz o yüzden şu rahibi düzeltin ve milletin kayıplarını karşılayın para değeri olan oyunçi herşeyde böyle hatalar affedilemez bence

2. mamı_55

mamı_55 User

Çıkış alıp tekrar giriş yapın

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

25bin artmasi normal çünkü 3. seviye zaten 25bin arttırmıştı canınızı. Ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü ben de 4. seviye kullanıyorum siz bir hata oldugunu düşünüyorsanız supporta yazın geminiz incelensin.

İyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.