4. seviye kıyamet balyozu maliyeti nedir?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve furkanali38 tarafından 12 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Hesaplamalarıma göre 379 top yeri için 7250 lira ve 36.250 kristal gerekli.
    1305 balyoz alıyoruz, 4. seviye yapınca 386 ediyor.
    45lik paketten 29 kere almak lazım.
    36.250 kristal, 11.165.000 inci eder.
    O kadar incide 7.500 lira yapar.
    14.750 lira toplamda.
    Bunlar indirimsiz fiyatlardır. Biriside indirimli hesaplasın. Ve benim dediklerimi kontrol etsin.

2. *j*j*

*j*j* User

indirimli olursa dediklerinin yarısını bile yapsan o zaman sen zenginsin:)

3. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Oyun sizin düşündüğünüz kadar büyük paralar yatırmanızı gerektirmiyor. Aylık çıkan özel paketleri düzenli olarak çekerseniz çok sağlam bir gemiye sahip olabilirsiniz. Şu da var kimse 379 tane kıyamet topunu gemisine koymuyor. Benim 100 tane kıyamet topum var diğerleri vudu topu hepsini kıyamet koyarsanız geminiz çok yavaş ateş eder ayriyetten vudu rahibinin gücünüde kullanamamış olursunuz. Size tavsiyem güncel paketleri çekip böyle farklı hesaplamalara gitmemeniz. Açtığınız konulara bakınca aklınızın biraz karıştığını anlıyorum yapacağınız tek şey özel paketleri takip etmeniz.

İyi oyunlar.

4. Mesela en son 25 TL'lik bir pakette 1.seviye 15'er tane balyoz ve alev fırtınası vardı o da 23 tane seviyesiz topa yakın bir şey normalde 25 TL' ye herhalde 4 tane balyoz alabiliyorduk