4 milyon DP

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve ethemuymazz tarafından 6 Haziran 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 6.seviye iskarmozlara sahibim gemim tortuga ile birlikte en fazla 2milyon cana ulaşıyor.
    4 milyon dp yapanlar nasil yapiyor?
    Ve ayrica lamba cininin ne olduğunu veya hangi konuda olduğunu söylerseniz memnun olurum indekste bulamadim

2. selam,
    DP için en yüksek seviyede ki ergiyenleri kullanmalısın.
    lamba cinide saatlik buff verir sanırım 42 den sonraki haritalarda kullanabilirsin. kullanırken üzerinde 2 den fazla görev olmamalı

ethemuymazz bunu beğendi.
  3. *SILAHSOR*

*SILAHSOR* User

kalelerden sağ üstteki yeşil bölümden can kısmı, 5.seviye ergiyen minimum 16 tane diye hatırlıyorum, tortuga itemi, lamba cinini de itemler menüsünden ( sağ alttaki mavi yıldızlı olan kısım ) 41+ haritalarda aktif hale getiriyorsun, çeşitli cin özellikleri var ve en iyi özellik cephanelik, ekstradan top yerleştirebiliyorsun gemine, bu arada cin özelliklerinde de can arttırma var onu da yapınca canın 4.5m nu geçiyor diye hatırlıyorum

ethemuymazz bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.