4,5 M Darbe Puanı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve kaptan*lois*1993 tarafından 18 Eylül 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu kadar yüksek darbe puanı nasıl yapılıyor.:D

2. *HHC*

*HHC* User

5.seviye ergiyen kaplama + tortuga + kaleden darbe puanı

3. Artı gemiye ve pete de darbe puanı mücevheri takıyodur muhtemelen ve tüm kaptanlardan gelen gövdelere sahiptir

4. bende hiç ergiyen kaplama yoktu 5 tane satın aldım, bu 5 tane ergiyen kaplamayı takmak icin 100 tane kereste kiriş çıkarınca 100 k darbe puanım düştü kereste kirişlerle 900 k canım vardı şu an 800 k :S

5. Merhaba,

Bu şartları karşılarsanız sizde bu 4.5 Milyon hatta fazlasına da ulaşabilirsiniz.

Ergiyen Kaplama
    Donanım Yuvaları: 35
    SeviyeDarbe PuanıHasar Önleme
    030% Nispi Değer%0.75 Kesin Değer
    10.8% Kesin Değer%0.8 Kesin Değer
    240% Nispi Değer%0.85 Kesin Değer
    344% Nispi Değer%0.9 Kesin Değer
    447% Nispi Değer%0.95 Kesin Değer
    550% Nispi Değer%1 Kesin Değer

İyi Forumlar.

6. Genişketme yerlerini sonuna kadar açıp hepsini son seviye ergiyenle doldurup diğer denilenleri yaparsan görürsün sonucu

7. tamam seviye 1 ergiyen kaplama aldım ama kereste kirişten daha yüksek bir can değeri vermesi gerekir diye düşünüyorum sonuçta parayla alıyor

8. sen yazılanları tam okumuyosun galiba para yatırmanla değerlerin söylenilenlerin bağlantısı yok zaten iyice oku anlayacaksın

ethemuymazz bunu beğendi.
  9. *HHC*

*HHC* User

Seviye 1 ergiyen kaplama bir işe yaramıyor, seviye 1 ergiyen %60 darbe puanı verirken seviye 5 ergiyen %100 darbe puanı veriyor. Parayı biraz yanlış yere harcamışsın.

ethemuymazz bunu beğendi.
  10. -LegenD-

-LegenD- User

Cevaplar içim teşekkür ederiz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.