3D Ne Zaman Geliyor?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TheBest™ tarafından 1 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheBest™

TheBest™ User

3D gelecek mi @Bigpatron ? Yoksa 1 nisan şakası mı :)

2. şu fotonu bi değiş önce

3. büyük çaplı yenilikleri önceden haber verirlerdi, böyle büyük bir şeyi ise söylemediler. ilginç.

TheBest™ bunu beğendi.
  4. sebep?

5. TheBest™

TheBest™ User

Seni ilgilendirmiyor bence.

6. BUMERANG

BUMERANG User

Fotoğraf değişecek bir durum yok kimseyi tahrik edecek yada kullanılmicak durumda olan bir foto değil kendisi onu özgür iradesi olarak koymuş.

7. BUMERANG

BUMERANG User

Konu olarak da anlamadığım hiç kimse bir bilgi yada açılan konulara cevap iletmiyor anlayamadım ama

8. 2 3 yetkili var zaten onlar da 7 24 online olamadığından :)

9. BUMERANG

BUMERANG User

17:07 de açtığım bu konuyla alakalı konuya cevap verilmemiş . + 17 : 14 de açılan farklı bir konuya cvp verilmiş kimsenin 7 24 online olmasını isteyen bir durum yok ama bu konuyla alakalı olan bir açıklama daha gelmediği için bir forum üyesi ve seafight oyuncusu olarak bilgi almak istiyorum.

TheBest™ bunu beğendi.
  10. BUMERANG

BUMERANG User

+ olarak gelen duyuruda bugün gelecek dendiği için ona göre foruma konu açıyoruz ve bunu da yapmak en doğal hakkımız yapılan açıklamada yakında yada yarın gibi bir durum belirtilse idi bu kadar aşırı bir bekleyiş olmazdı. Beklememizin sebebide oyuna gelecek olan bir yenilik

11. işte onlar da bildikleri kadar. yani savunmuyorum tabiki mesaj yazılmamasını ama, zaman belli olmuş olsa resmi duyurulardaki mesajda yazardı diye düşünüyorum ben.

12. tabi yazmanda haklısın sonuna kadar :)

13. BUMERANG

BUMERANG User

Teşekkürler :)

14. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Valla forumda ne yazıyorsa bize verilen bilgide o , muhtemelen nisan 1 şakası zira daha önce hiç duymadım 3D çalışma yapıldığını :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.