%33 nasıl bişey ya?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Scofield tarafından 24 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Scofield

Scofield User

Mrb. arkadaslar bakın 1 haftadır elıt pun kasıyoruz once dedınız 5 milyon elıt puan snra dıosunuz %33luk kısım smdı bu %33 neye gore degerlendırılıyor ben kacıncı sıraya gecersem alıcagımı kıme gore degerlendırıcem mesela 5 milyonu gecmıs kısıye bakıp onun %33unu alıp o sırayamı gırmem gerekıyor ne gerekıyorsa soyleyınde ya ona gore kasalım yada bırakalım.Bu arada denizanası lıgındeyım denızatı ligine gecmek istiyorum?...

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

o ligdeki örneğin deniz anası liginde herkesin içinde % 33 e gireceksiniz

3. herkesin içinde %33 e girsekte kabul etmiyor

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

eksik kalan şartlar oluyordur etkinlik sss kısmını okuyunuz lütfen bir tane şartla olmuyor.

5. KAFADAR.1

KAFADAR.1 User

@Beylerbeyi adminim arkadaş haklı. Ben de %33lük o kısım içindeyim ve bütün şartları sağlamış olmama rağmen üst lige çıkamıyorum. Lütfen yetkilileri iletilsin bu durum

6. sayın beylerbeyi bende aynı dertten muzdaribim yüzde 33 lük kısmın içinde olma kısmını çok rahat bi şekilde karşılıyorum ama anladıgım kadarıyla bize söylemediginiz bir sorun olsa gerek bu tarz sorun yaşayan yüzlerce insan yüzlerce forum mesajı gördüm şu an 16. seviye elit alabilecek ep var ama 10 a kazık çaktım resmen :D

7. RuH-_-ADaM

RuH-_-ADaM User

ligde yükselme konusunda, buradaki yetkili arkadaşların da çok bir bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum. bunu yazan programcı arkadaştan başka bilen de yok galiba :) en iyisi en başa dönüp, herkesi elit puanına göre ligden başlatmak.

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Lig yükseltmede halen sorun mevcuttur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.