30'luk toplar takas

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve б5☆тєк●αşк●ωαη☆б5 tarafından 25 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

5.seviye 30luk topların amiral topuve kristal karsılgında vudu topu takası

1. EVET

oy sayısı 15
    83,3%
  2. HAYIR

oy sayısı 3
    16,7%
  1. Elimizde bulunan 5. seviye toplar artık bir işe yaramıyor
    Benim fikrim 5. seviye topları amiral topları ve kristal karsılıgında vudu topuna cevrilmesi en azından alt seviyedeki güçsuz gemiler de kendini geliştirme sansı bulabilir diye düşünüyorum

2. güzel bir hayal aslında

3. iyide alttaki gemileri düşündüğünüzü söylediniz o alttaki gemilerin 5. seviye 30luk topları ful olsa daha ne isterllerdiki. benim gibi. alttakileri bahane etmeyin diğer amaçlar için on numara devam

4. kesinlikle katılıyorum zaten paralı oyuncular 3 seviye kıyamet balyozu 3 seviye vudu topu 3 seviye alev fırtınası sahibiler çok güçlendiler 80-90k vuranlarıda var parasız oyuncuların rekabet edebilmeleri için şart , bu yüzden yenilik güzel olur

5. alttaki gemi diye bahsettikleri sanırım oyuna para yatırmadan uzun süredir oynuyan oyunculardan bahsediyor

6. Aynen vudu topu ile takas olmalı 30 lük toplar güzel fikir ama biraz hayal :))) şunuda demeden geçemeyecem insanlar hayalleri ile yaşar....