30 luk toplar voduu topuna dünüşebilsin

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve vespero12 tarafından 13 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. vespero12

vespero12 User

nasılki şimdiki voduu topu geliştirebiliryorsa 3 voduu topuna 1 ci seviye 2 voduu top veriliyorsa 30 luk toplarda geliştirilip voduu topuna çevrilsin.böylece oyuna emek harcayıp parası olmayan insanlarda dengeli mücadele etsin.
    5 adet 30 luk topa 1 adet voduu top verilebilir.

2. hangi denge dene bozulalı ne kadar zaman geçti oyuna para vermeden hiç bişi olamassın busaatten sonra paran varsa 1.sin yoksa hiç bizaman 1. olamassın oyunun her yönünü paraya cevirdiler eski seafight ne güzeldi teklifle elit güvertemizi alıoduk suan yok eskiden rahatca kristal kasabiliyorduk suan nerdeeee eskden sandıklarla geciniyorduk suan para para diye iligini kemigini sömürüolar bu oyunda adalet gideli aylar oluyo bu saatten sonrada yanlıs yaptık diyip herseyi düzeeltmeleri cok cok zor

3. özkantr

özkantr User

https://board-tr.seafight.com/threads/kademeli-top-gelisimi.55880/
    daha gecen sene yazmıstım hala beklıyorum ne zaman olacak dıye. eger olmazsa ben ve bırcok oyuncu bırakacak oyunu.
    5.sw 30luk toplar 5 bın ıncı karsılığı vudu topuna donusebılır. ya da 2 tane 30 luk top 1 tane vudu topuna donusebılır.bu sayede 3.sw rahip satısları patlayacaktır.bızlerde aradakı o buyuk ucurumu kapatmııs ve oyuna bağlanmıs olacagız. su an adam bana benden 10 bın fazla vurdugu surece oyunu bırakmaya daha cok yonelecegım

4. gedrof

gedrof User

bencede 30lukların 1e-1 vudu topuna donusmesı mantıklı :D sonucta rahıp olmadan vuruslardakı artısın 1250-1500 artacak yenı cıkan vudu topu sevıyelerınden sonra olabılır fark dahada acılacak ama olsun sıstemle daha ıyı savasırız zaten sandıktanda rahıp cıkmıyor 1300-1400cıvarı sandıktan 1kere bıle cıkmadı :D

5. öyle bişi yapmazlar millet para ile aldı size bedava verirlermi ?

6. öyle bişi yapsalarda 500 kristal flan isterler 1 top için

7. gedrof

gedrof User

para veren adamlar kımle savasacak mubarek adam benden 10bın fazla vuruyor adamla nıe savasayımkı karsına cıkmam bıle para veren 3-5kısı bırbırını sureklı batıramayagına gore onlarında yararına olacak bır konudan bahsedıoz:D

8. Zamaninda katlama ile yapilan toplari suan vudu topuna cevirecklerni hic sanmam seafight in.

9. gedrof

gedrof User

katlamayla yapılanları cevırmesınler zaten bızdekılerını cevırsınler mumkunse 5sevıye olsun :D

10. özkantr

özkantr User

katlamayla yapıldıysa su an dahı ıncelenıp acıga cıkar. eger katlama yapıp kapanmayan gemı varsa hakkımı helal etmıyorum. ben o kadar urasarak 5.sw yaptım.
    kaldı kı helal etmedıklerım var. o konuya hıc gırmeyecem. eger bıgpatron gerekenı hakkıyla yaparsa anlatırm