30 luk top kristallendirme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ƓƠԼƊЄƝƁƠƳ tarafından 29 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kale günü ve 65 yetenek günü çıktı ama 30 luk top kristallendirme çıkmadı.bunun da çıkması lazım neden çıkmıyor bunların hepsi aynı zamanda çıktı şimdi neden birisi eksik.

2. *SANLI*

*SANLI* User

vallaha anlamis degilim yana done bende bekliyorum illa biseyden biseyi eksik yapacaklar zevk aliyolar herhalde bu programcilar bu olaydan

ƓƠԼƊЄƝƁƠƳ bunu beğendi.
  3. hala bekliyorum çıkmaması çok saçma zaten etkinlikte çok zarar ettim bari kastığım kristalle topları tamamlıyım.

4. özkantr

özkantr User

katılıyorum cıkmalı.

ƓƠԼƊЄƝƁƠƳ bunu beğendi.
  5. arkadaşlar size katılıyorum fakat biraz mantıklı düşünürmüsünüz suanda 105 tl lik paket var ve topları kristallendirme cıksa onu alan sayısı az olacak bunu seafight ekibi biliyor bu yüzden cıkarmadılar bende dört gözle bekliyorum cıkmasını cıkmadıgını görünce bende vuudu topu aldım :S oyunu iyice paraya dönüştürdünüz seafight ekibi

6. ohh çok iyi valla o zaman 30 luk topları çöpe atalım daha iyi.kaldırsınlar 30luk topları herkes vudu topu alsın. kristallendirmeyeceksek ne anlamı kaldı 30 luk topların ?

7. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

bunu yetkililer kararlastirmaktadir lutfen forumu takipte kaliniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.