30 LUK TOP KRİSTALLENDİRME ÇIKACAKDI !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve И.Ɛ.Ѵ.Ī.Z.Λ.D.Ɛ tarafından 21 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 30 luk top kristallendirmesi için bugün server saatiyle 12 de başlayacak dediniz ama hiçbir gelişme yok ayrıca ertelendiğine dair falan bir açıklamada yok nedir bu ilgisizlik !

2. dün 30luk top kıymetlendırme aktıf oldu duyurudakı açıklamada yazım hatası vardı.

3. Ne gibi hata. ayrıca zamanım elverdiğince sürekli bakdım hiç rastlamadım çıktığına. anasayfayada düşmedi hiç.??

4. Bir adminden cevap istiyorum. 30 luk top kristallendirmek için aylardır bekliyorum. yazım hatası yapıp kısacık bir süreyle aktif etmek olacak iş değil. Bunu açıklayan yazım hatası yapdık ksr bakmayın kristallendirme oldu bitti diyen bir notunuz bile yok !

5. 30 luk toplar krıstallendırılebılıyor suanda bende herhangı bır sıkıntı gozukmuyor

И.Ɛ.Ѵ.Ī.Z.Λ.D.Ɛ bunu beğendi.
  6. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

30luk toplari kiymetlendirme aktiftir.

И.Ɛ.Ѵ.Ī.Z.Λ.D.Ɛ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.