30 luk kristalleme hesabı yardım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ✖λNGЄŁOFDЄλTH»ZHЯ« tarafından 7 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. iyi akşamlar benim 132 adet 1. seviye 30 luk ve 84 adet 2. seviye 30 luk toplarım var bu topları yarın kristallemeyi 5. seviye yapmayı düşünüyorum 2 çeşitide ne kadar kristal gider hesaplayacak varmı cevaplar için şimdiden teşekür ederim

2. Bana kalırsa önce 1. seviyeleri 2 yap geriye kalan kristalle 2. seviyeleri 3. yaparsın arayada at bi kaç tane 5. seviye kritik ihtimali artsın

3. 7008 diye hesapladım.

4. 6480 kristal gider

5. vespero12

vespero12 User

bence yapma topları .önce yetenekleri eğer yapmadı isen sonra güverteleri sonra önce 1 seviye yi fulla sonra 2ci seviyeyi fullaki aynı anda güçllü atış.yap.30 5 seviye geri kalan seviye düşük oldumu işe pek yaramıyor.topların hepsi aynı seviye olursa daha seri vve güçlü atarsın.

6. Benimde 1.seviye 51 adet 30 luk ve seviyesiz 39 adet 30 luk topum var bunları 5.seviye çıkarmam için ne kadar kristal vermem gerekir ?

7. 2394 hesapladim ben