30 liraya en iyi şey

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***BLUE_DRAGON*** tarafından 16 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sadece 30 liraniz olsa en karli sekilde cikmak icin ne alirsiniz(x2 inci felan hesaba katabilirsiniz)

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Katlayıcı ya da silah paketi 20 tl ye :)

3. katlayıcı alırım 20 tl artı 2 bokor alırım
    ama dersen etkinliğe katılmak istiyorum 250 anahtar alırım 30 tl ye çıkan gülleleri inciye çeviririm.

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Eğer incisi falan yoksa aynen dediğiniz gibi anahtar alır bayağı güzel kristal kasar 250 anahtardan çıkacak gülleler ile

5. kim açtı bu konuyu yav benimde kanıma girdi
    alim mi ne şimdi bende 250 anahtar
    :D:D:D

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Eğer anahtar alacak incim olmasa ben de alırdım anahtar herhalde. 2 hafta etkinlik var değerlendirin her şekilde işte elinizden ne geliyorsa :)

7. 250 anahtardan kac gulle kac kristal cikar tahmini

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Hesabını yapmadım hiç yüzlerce açtım hiç durmadan açıyorum ama sürekli 5k 5k gülle çıkıyor yeteneklerle beraber işte. Sonra da gülle ile kristal inci kasarsınız.

9. efem inci varda kale 7/7 için eksik ona lazım yetenek 45 yuva can için 2.5 mil eksik
    alın teri ile 1 senede sıfırdan ancak bu kadar oluyor efem :D:D:D
    bide savaş yapmıyorum gülle gitmesin diye :D:D:D

10. yeteneğin sandıkta ise biraz şansla 400 bin-500 bin arası gülle
    500 yakın kristal ve diğer malzeme alırsın

11. ●ђр●

●ђр● Guest

Fazla oldu ;)

12. niyeki efem yetenek sandıkta mesela 250 anahtar var elimizde

85 tanesinden gülle çıktı varsayalım 85*5.000= 425.000 oda 14 bin küsürleri saymıyorum bile efem
    65 atnesinden kristal çıktı 75*6 =450
    100 tanesinden de itemler çıksın efem

13. ●ђр●

●ђр● Guest

Bence 15k gülleyle ışınlanma ve asklepiosu saymasak

gülle kristal agwe triton arasında sandıkları 4e bölsek daha mantıklı. 500e yaklaşmaz herhalde gülle 350k civarı kalır. bu arada kristaller 7şer çıkıyor yeteneğiniz tam değil herhalde?

14. evet yetenek tam değil legbada 3 var sandıktan hayırlısı efem kolay gelsin iyi görevler

15. ●ђр●

●ђр● Guest

İyi oyunlar size de