30 Kiloluk ve Vudu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _MordSith_ tarafından 22 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. _MordSith_

_MordSith_ User

265 Tane 5. Seviye 30 Kiloluk Topum Var Ahtapotla 115K Vuruyorum Ortalama.
    265 Vudu Topum Var 3. Seviye Vudu Rahibimde Var Ama Onlarlada 115K Vuruyorum. Vudu Rahibi 3. Seviye Elit Gülleye +30 Veriyor Yazıyor Ama Ben Bir Fark Göremiyorum Aralarında.

Vudu Toplarına Seviyemi Basmam Lazım Acaba Vudu Rahibinin +'sını Alabilmek İçin?

2. Seviye basmanıza gerek yok orada ki gördüğünüz değerler zaten seviyesiz vudu topu için. +20 puan fazla vurmanız gerekir top başına buda 300 top varsa 6000 fazla vurmanız gerekir. Eğer yanlış biliyorsam kusura bakmayın ama doğrusu buysa suporta yazın.

3. _MordSith_

_MordSith_ User

Bunun Gibiyse Baya Fark Olması Lazım Ama Ben Fark Göremiyorum Atışlarda.

4. tiger_foo

tiger_foo User

Titan npc lerinin vuruş sistemi kusurlu, tamamen isabet sistemine yönelik kurulmuş , 30 luk yada vudu topuyla fark etmemesini bırak ben kaleden top yerini ve barutluğu açtım yine değişmedi:) Normal npc lerde dene farkını anlarsın vudunun

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Etkinlik npc sinde degil normal gemilerde deneyin.