30 ağustos

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●▒вєуℓєявєуι™[İeK]▒● tarafından 26 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

30 ağustos ta özgürlük çıksın mı?

Anketin kapanma tarihi 29 Ağustos 2014.
  1. evet

oy sayısı 13
    100,0%
  2. hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın adminler biliyorsunuz 30 ağustos bizim için çok önemli bir gün ve bu yüzden diğer ülkelerin zaferleri v.s. de çıkan özgürlük npc lerinin 30 ağustosta da çıkmasını istiyoruz. Lütfen bunu yetkililere iletiniz. çünkü gerçekten 30 ağustos Türk milleti için çok önemli bir gün ve seafight ın da buna kayıtsız kalmayacağını umuyorum.
    iyi görevler...

2. özkantr

özkantr User

katılıyorum. ben bunu daha önceden özgurluk tartısma grubunda yazmıstım eger admınler dıkkate aldıysa cıkması gerekir

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Resmi tatil/Bayramları kutlamak amaçlı etkinlik olduğu duyuruldu 30 ağustosta bizim resmi bayramınız olduğu için es geçileceğini sanmıyorum

4. sayın admin ben artık seafight yönetimi tarafından bile türk oyuncuların büyük bir kitleye sahip olmasına rağmen önemsenilmediğini ve küçük görüldüğümüzü düşünüyorum.bir korsan bayrağı gününü bile çok gördü bize seafight yönetimi!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.