3. Seviye Vudu Rahibi Yeni Markette Yok

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Bloody-Queen tarafından 25 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Pazar yerinde 3. seviye vudu rahibi gözükmüyor gemide 2. seviye var yükselte basıyorum pazar yeri açılıyor ama rahip yok teknik bir hata mı var eskiden korsanlar sayfasında gözüküyordu

2. hocam sizde var mı bir gelişme son durum nedir benim vip vardı alayım dedim bulamadım oyunda hatalar dolu supporta yazdım bir saat yazışdıktan sonra olmadıgını anlatabildim anladılar progrmacılarına bildirdiklerini söylediler onu bekliyorum siz ne yaptınız?

3. bende de hala değişen bir şey yok sepette 3. seviye rahip gözükmüyor ve gördüğün gibi hala 1 tane forum yetkilisi cevap bile vermedi malesef

4. kimin ne yaptıgını kimse bilmiyorki uzun bi etkinlik koydular düzeltiriz diye sistemi o bile düzelmedi :D

5. semih1650

semih1650 User

Oyunda Sorun var sanırım 2 gündür oyuna giremiyorum ne indirsemde ne yapsamda girecek gibi oluyor girmiyor % 57 de kalıyor :(

6. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

Konuyu merkez ekibimize ilettim. Bir hata var ise müdahale edecekler.

Saygılarımla,
    İyi oyunlar, İyi forumlar.​