3. Seviye Vudu Rahibi Gitmiş...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 〤•Reis07™•〤 tarafından 11 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemideki 3. seviye vudu rahibi gitmiş. Bunun mantıklı bi açıklaması varmı acaba ? Sanki biz bilerek sandıkdan vudu rahibi cıkardıkda ceza olarak 1400 gün olan vudu rahibinimi aldınız ? Biran önce gerekeni yapın vudu rahibi yok etkınlık var oyuna girmiyoruz lütfen..!

2. aynı sorun bende de var vudu rahibi çıkardım geri almışlar bu ne biçim sistemdir sürekli hata sürekli hata

3. supporta yazdım ben arkadaşlar düzeltilecekmiş sakin olun.

4. Düzeltilecekde ne zaman ? başka bir hata olsa neyse vudu rahibsiz oyun oynamak cok mantıksız...

5. Parasıyla vudu rahibi alıyoruz elimizden gidiyor. Bu nasıl bir saçmalıktır? Bugün attığım her güllenin geri iadesini istiyorum.

6. incizade

incizade User

hafta içi bakarlar

7. incizade

incizade User

olmadıgı içinde atışlar düştü )))

8. NavySEaL

NavySEaL User

Bu ingilizce acıklamadan anladığım kadarıyla vudu rahibi konusunda bi güncelleme yapılacak ve bu kesinlikle oyuncuların hoşuna gitmeyecek. seafightında bu konudaki politikalarını göz önüne alırsak oyun iyice dibe batmaya basladı..

9. vudu rahibi vıplığe bağlanıyoms sanırıım. güncellemeyle onu kaldırdılar. oyle olunca herkesin vudu rahibi gitti :) parayı veren düdüğü çalar

10. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Sabah açıklmasını ingilizce olarak yazdım akşama işten gelince Türkçesini yayınlayacağım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.