3.parti uygulamalar

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve başkann1 tarafından 23 Haziran 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. başkann1

başkann1 User

Merhabalar şikayetle vs. bu programları kullananların kapatılmadığını biliyorum evet ama ışık tılsımında gemimizi kasmaya çalışıyoruz en az 15 20 tane bot var ana gemı cıkmasıyla bıtmesi bir oluyor. Rica etsem bunu ilgili birime aktarım sağlayabilir misiniz. artık taramalar mı sıklaşır yoksa başka bir önlem mi alınır bilmiyorum ama ciddi anlamda can sıkmaya başladı. Teşekkür ederim şimdiden. @-LegenD- @Star

2. therapzone

therapzone User

Merhaba,
    Seafight oyununda 3. taraf yazılım ve uygulamaların kullanımıyla ilgili bir şikayetim var. Son zamanlarda, oyunda adil olmayan avantajlar elde etmek amacıyla kullanılan bu yazılım ve uygulamaların artış gösterdiğini fark ettim. Bu durum oyun deneyimimi olumsuz etkiliyor ve adil bir rekabet ortamının sağlanmasını engelliyor.
    Bu programlar, oyunda haksız avantajlar elde etmek, hızla seviye atlamak veya diğer oyuncuları manipüle etmek amacıyla kullanılıyor. Bu tür oyuncuların varlığı, adil bir oyun deneyimini zehirliyor ve oyunun keyfini çıkarmamı engelliyor.
    Rica ediyorum, bu konuyu ilgili birime iletebilir ve daha sıkı önlemler alınmasını sağlayabilir misiniz? Oyuncuların eşit ve adil bir şekilde yarışabildiği, hilelerin ve haksız avantajların önlenerek oyunun sağlıklı bir şekilde ilerlediği bir ortam yaratılmasını talep ediyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim. Oyun deneyimimin geliştirilmesi ve adil bir ortamın sağlanması konusundaki çabalarınızı takdir ediyorum.
    Saygılarımla,

Barbaros.

başkann1 bunu beğendi.
  3. -LegenD-

-LegenD- User

Şirketimiz genel taramalarda gereken cezayı veriyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.