3 boyut

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ...ρєяѕєuѕ...[с¤] tarafından 20 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 3 boyutlu gemi görünümü berbat ötesi,geotria gemi tasarımımla özel haritaya girdim ama çarpraz gidişimde gemi çok daha hızlı,üstten alta alttan üste yanlara doğru gittiğimde gemi hiç olmadığı kadar yavaş gidiyor ve ayrıca gemi görünümü çok berbat gözüküyor,biz yıllardır zigzag yapa yapa gidişine alıştık gemilerin,lütfen 3 boyut çalışmalarıyla kafanızı yormayın nasıl başladıysanız öyle devam edin,3 boyut oyuncu çekmez eldeki oyuncuların kaybına neden olur bilesiniz

özkantr ve |HenryMorgan| bunu beğendi.
  2. söylediğin sadece o tasarıma özel bişey tasarım değişebilirsin beğenmediysen belki beğenenler vardır o tasarımı kullanır yani :)

3. açıklamada şu an sadece özel haritayla sınırlı olduğu yazıyor ama ilerleyen günlerde diğer tasarımlarada yavaş yavaş ekleyecekleri muhtemel olduğu için konuyu açma gereği duydum

4. orasını kaçırmışım ben orasını haklısın :)

5. özkantr

özkantr User

özel harıtada olan boyut yerine su ankı sıstem dewam etmelı. ama su sekılde olmalı. karede kosegenıne tıklayınca duz gıdıyo. ama dikdörtgense önce capraz gıdıyo kare kısmında sonra kalan yerı assaya doru zigzag yapıyo. dıkdortgenın kosegenı uzerınde hareket edebılır. bu zıgzaglı hareketı buyuk orand azaltır ama yukaru assağıya dıkey yonlu hareketlerde zıgzaga dewam eder :)

6. *Sempatis*

*Sempatis* User

O tasarımlardakşi 8 yön özelliginin amacını anlamış degilim zig zag yapmayınca daha hızlı gidicegini düşünürken daha yavaş gidiyor.