29 seviye sınavı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve oC•Alvarito•77o tarafından 17 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sınavda 1 adet milletler topluluğu fermanları topla diyo bunu hangi npc den elde ediyoruz öğrenebilirmiyim

2. Selam,

İntikam II' sistemini ele geçirmeniz gerekiyor.

İyi Oyunlar

3. 29 LEVEL SINAVINDA İSTENİLEN İTEM NEDİR ARKADAŞLAR ?

4. antalya_07

antalya_07 User

intikam 2 diye bir npc yok , şöhret 2 yi kestiğimizde hrma intikam diye bir npc atıyor . http://prntscr.com/ea1q9z ayrıca o npc yi de elegeçirdik fermanı vermedi.

5. LeaWooF

LeaWooF User

Şans ile alakalı bir konu, ben o görevi yaptım. Şöhret 2'den çıkan intikamdan ele geçirerek alıyorsunuz.

6. Selam,

26 Seviye üstünde çıkan İntikam sistemine İntikam 2 olarak hitap ediyoruz genelde karışmaması için, nitekim arkadaşımız da ele geçirince aldığını belirtmiş. Şansınız yaver gitsin :)

İyi oyunlar dileriz.

7. hangi serverdasın öğrenebilirmiyim leawoof cünkü 29 30 alınan tek mega servar var

8. LeaWooF

LeaWooF User

Global 6'dayım, tek seferde aldım ben. Lakin alamayan arkadaşlarım mevcut, her seferinde vermiyor ne yazık ki.

9. valla tek seferde vermedi :(

10. yedek görev sistemi devreye girmiyormu peki şöhret kesince vermezmi arkadaşlar ?

11. 3 kere geçirdim alamadım

12. Yedek görev itemi : Görev ödülü ve diğer görevler için ihtiyaç duyduğunuz görev ögesi için yedek yerleştirdik. Anlamı: Bir göreviniz aktif iken bir başka görevden ihtiyaç duyduğunuz öğeyi HRMS Şöhret'ten elde edebileceksiniz. bunu açıklayabilecek varmı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.