27.sınıf

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve gedrof tarafından 24 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. gedrof

gedrof User

sa 27 sınıf oldugum halde vuruslarımda artıs olmadı 26 sınıfken sarapnel yagmuru acıkken kraken gullesıyle 62145 vuruyordum zehırı harıc 27 sınıf oldum halen aynı vuruyorum dp ve vp arttı ama atıs aynı genel sorunmu bendemı bole?tskler.

2. aynen admın bende %7 hasar vardı suan %12 ama wuruslar 500 arttı sadece :S ornek:5000 sımdı 5400 5500

3. Eğer 26 sınıfı özel tasarım ile kullanıyorsan 27 sınıf olduğunda % 1 lik bir artış olur. Bu da atışlarda çok gözle görülür bir hasar vermez. Ama direk 26 sınıfla o kadar vurup 27 sınıf ile aynısını vuruyorsan % 11 lik bir hasar artışı olacak. O zaman sıkıntı var demektir. Supporta id ile at gemini incelesinler. Ama dediğim gibi tasarımla vuruyorsan gözle görülür pek fark olmaz

4. gedrof

gedrof User

tasarımla kullanıyorum ama sarapnel yagmuru acıkken kraken gullesıyle denedım yuzde 15kende 62145 vuruyordum yuzde 16 oldu sımdı halen 62145 vuruyorum yaklasık 620 artması gerekıyordu yanı 62765 vurmam gerekıyordu

5. gedrof

gedrof User

atıslarım sabıt hep 62145 vururken denıyorum 1 puan bıle artmadı oyukla artmasa anlarımda

6. % 1 lik fark gözle görülür bir atış etkilemez ama

7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

çıkın tekrar girin düzelir %1 lik fark çok düşüktür. düzelmezse supporta yazın