27 seviye sınavı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve б1_ߣĄĈĶŜĖÃĻŎŖĎ_б1 tarafından 12 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 27 level sınavı için McCabe nin 15 kafatasını topladım ve görevi başlattım.Sonra vazgeçip görevi iptal ettiğimde depodaki kafatasları yok olmuştu.Depoda duran malzeme kullanılmadan nasıl yok oluyor ?Şimdi yeniden toplamam gerekiyor bu süreci yeniden başlattım.Bu bir hata mı oyunun gereği mi,çünkü şimdiye kadar oyunda görevi iptal etsek de şartlarından kayıpta olmuyorduk

2. Selam,

Ne yazık ki oyunun gereği, birçok arkadaşımız bu durumdan şikayetçi oldu ama 15 kafatasını verip sınava giriş yapıyorsunuz, iptal edince geçememiş sayılıyorsunuz.

İyi oyunlar

3. recvol

recvol User

görevi yada sınavı yapabileceğinize karar verdikten sonra başlatmanız gerekiyor ve bitirene kadar devam etmeniz gerek başlattım sonra diğeri için iptal ettim dediğiniz zaman kendi insiyatifinizden kaynaklandığı için görev yada sınav için gerekli olan malzemeler yada topladıklarınız sıfırlanıyor

4. 27 Sınavını başlattım. Şimdi iptal edip görev vericiden görev alırsam kafatası yok oluyor mu?

5. Selam,

Evet yok olur. Etmeyin 5 gün daha toplamak zorunda kalırsınız. :(

İyi Oyunlar

6. Maalesef etmiş bulundum.
    Ama bunun bence düzeltilmesi lazım.
    Yeni görev vericiler ve yeni bir etkinlik başlayınca eksik kalıyoruz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.