27 seviye sınavı (otoriter)

Konusu 'Yardım' forumundadır ve Đενıℓßαcк™ tarafından 5 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba 27 level sınavı için 500 tane keskin bakışlı kesmek gerekiyor saatlerce uğraşıyoruz npc yi çıkartıyoruz anında 50 gemi başına çöküyor herkes level atlama derdinde biri alıyor son atışını bizim o kadar emeğimiz boşa gidiyor şunu 100 gemıye 200 gemiye indirin rica ediyorum kaldık 26 levelde 27 ye çıkamıyoruz 27 level olsak intikam II ele geçirme var ordada aynı sıkıntı yaşanıyor oyun yöneticilerinden isteğim gerekli yerlere bildirsinler gemiyi çıkartma sayısını azaltsınlar lütfen levelleri yapalım kurtulalım yoksa bu gidişle aylarca uğraşacağız kolay gelsin.

ZülfikarReis bunu beğendi.
  2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Bu tür şeylerin kolay olmaması normaldir ne kadar zor olursa oraya ulaşınca değeri de o kadar fazla olur.

Konunuzu Fikir havuzu ve öneriler bölümüne açmanız daha uygun görünmektedir.

İyi Oyunlar.

3. şöyle bir durum var ki birçok kişi 30 level oldu şahsen bende 26 levelim daha başlamadım görev veya sınavlara gene de bu durumdan memnunum bunun birçok sebebi var bu kadar insan bu zor şartlarda 30 level oldu ilk ilk 26 level olanlardan sonra 26 sınavı kolaylaştırıldı ve o insanların hakkı yendi gene aynısı olmamalı level atlamanın zor olması çok güzel rütbelerde bile etkili oldu yatanların rütbesi düştü şahsen bende altından gümüşe düştüm

4. Yanlız şöyle bir durum var ben 28 oldum ama en az 12 m elit gülle attım her serverde vardır illaki beleşçiler ben kesiyorum npc çıkması için tortuga bekleyen adam lwl atlıyor aslında genel olarak sitem edenler bu tarz oyunculara sitem ediyor halbuki herkez 15 -20tane vursa elitle 2 satte bir çıkar ama genel olarak dediğim gibi beleşçiler bekliyor .ben gerekirse 20m elit atım umrumda olmaz ama benim elitle çıkardığımı gelip faydasız birisi alınca zoruma gidiyor keşke 10milyar dp yok et öyle lwl atla gibi bişe olsa hiç yoktan kendim için gülle atmış olurdum ...

5. işin birde şu boyutu var benim kanımca seafight korsanlık oyunu ve uzun zaman sonra ilk defa bir şeyleri çalma çabası var eskiden almirante fly tiamat çalma vardı oyunda o bunlar bile önemliydi ardından baskın haritaları çıktıntan sonra npcler vurduğun kadar vermeye başladı son atış çalma diye bir durum kalmadı oyunda şuan sınavlar eski ruhun yaşadığı tek aktiviteler benim gözümde

6. ya hıc olmasa otorıter canı ne kadarsa o kadar otorıtere darbe vur desın kardesım 1 aydan berı ygrasıyoruz bu sınavla cok sacma cok hak yenılıor ben sıstem kesıyom atınca otorıter baskası gelıp calıyor haksızlık hat saffada adam akkılı duzenlensın bu sınavlar ve ya otorıterı 500 sıstemden deyılde 100 ve ya 50 olsun atma atarsada harıta bıldırsın harıta bıldırme yok vur bakkalım 500 tane sıstem zaten vuran bır kac kısı beklede cıksın beklede sınavı gecesın duzeltılsın acılen bu sınavlar

7. Eskiden sistemin attığı event npc çalınırdı şimdi birilerinin milyonlarca elit atıp çıkardığı şeyler çalınıyor yani bir nevi emek hırsızlığı .admirali sayıya göre değilde rast gele veya saatli atsa dediğiniz doğru olurdu ama bu sistem yanlış bence o kadar çok haketmeden saatlerce tortuga bekleyip 1tane elit atmadan lwl yapanlar varki onlara 2 kelime söylenmeli içimizden ..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.