27 Seviye Sınavı Kurukafa Sorunu 2

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *Leon*Foo tarafından 9 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *Leon*Foo

*Leon*Foo User

Konuyu kapatmazsanız, sallamadığını anlatmak istiyorum. Önceki konuda İD belirttim incelemek sizin elinizde; Söylediğiniz herşey tutarsız;

Şuan 6 kurukafa var sınavı başlatıyorum ve iptal ediyorum gitmiyor, salladı dediğiniz oyuncunun ekran göntüleri var, Diğer yandan bana cevap veren supportun cevaplarını eğer yasak değilse isim belirtmeden paylaşabilirim. Bu şunun için; bilgi geldikçe değil, tamamen kendi inisiyatifi ile verdiği asılsız cevaplar olduğu ortada. + 26 lvl de görevde istenen martı için siz de şöhret 2 npc sini kesince demiştiniz, biz filo olarak 2000e yakın bu npc den kesmiştik. Size bilgi bu şekilde mi geldi ? Yani bu yanlış yönlendirme ve çifte standartlar bir değil her zaman olan bir şey. Konuyu kapatmayın devam edelim, eğer burada bunu dillendirmek yasak ise farklı mecrada konuşalım, zira supporttan gerekli bilgi ve yardımı alamıyorum.

2. *Leon*Foo

*Leon*Foo User

Şuan 5 Kurukafa var ve sınavı başlattım;
    http://prntscr.com/e6k54m
    Ve şimdi iptal ettim

http://prntscr.com/e6k60o

http://prntscr.com/e6k8de

İtemler depoya geri geldi, söylediğiniz gibi silinmedi. İsterseniz video çekeyim. Buyurun cevap verin..

Son düzenlenen: 9 Şubat 2017
  3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam,

When you cancel the quest after you have handed in the quest items, they are lost.
    That is not a bug, it works as intended.

Buda programcının verdiği cevap bizim için önemli olan budur. Programcı ne diyorsa bizde size onu aktarıyoruz. Şuan gidiyor yada gitmiyor orasını bize aksi bir bilgi verilmediği için bilemem.

İyi Oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Şubat 2017
    ●ђр● bunu beğendi.
  4. *Leon*Foo

*Leon*Foo User

Bu kurukafa konusunda progamcı bu şekilde bir bilgi veriyorsa elbette sizlik bir durum yok, fakat ortada itemleri silinip geri yüklenen bir oyuncu ve hala iptal edilip silinmeyen itemler var. Bu işlemi herkes en az bir kere denemiştir. Eğer ilk başında 3 iken silinmiş olsa bu itemler bir daha denemeyip 5 günümüzü çöpe atmazdık. Önceki level sınavlarından alışkınız, 21 den 25lvl e kadar her sınav için belirli miktar eski adı ile taç yeni adı ile koruna itemi ister. Sınavı başlatır olmazsa iptal ederiz, hiç bir zamanda sınavı iptal ettin diye taçlar silinmez. Hepsini geçtim, böyle bir uygulama eğer ki sistem ise, sınav bölümünün içeriğinde bununla ilgili bir uyarı kalın puntolarla belirtilmesi gerekmiyor mu ? En azından bundan sonrası için bunu rica edelim..

5. Bigpatron

Selam,

Tekrar belirteyim kuru kafası kaybolan kimseye geri verilmedi, verilemez de zira panellerde böyle bir item yok sadece görevlerden temin edilebilir. Halen oyuncuya geri verildiğini iddia ediyorsanız verin bana ID numarasını bakalım verilmiş mi gerçekten. Verildi ise bak buna verilmiş diyerek ben sizin hakkınızı daha iyi savunabilirim.

Sınav iptal edilince gitmez diye birşey de yok. Yukarıda programcının cevabını kopyalamıştım. Adam '' it works as intended '' yani '' Amaçlandığı şekilde çalışıyor '' diyor yani bunu bu şekilde ayarlamışlar dolayısıyla gitmez diye birşey de yok.

İyi Oyunlar

6. *Leon*Foo

*Leon*Foo User

İD : 1216/702 bunu iddia eden oyuncunun kendisi , rica ediyorum incelermisiniz, eğer gerekirse ben seyir defteri tarih v.s detaylı bilgi de paylaşabilirim.

7. Bigpatron

Selam,

Bahsettiğiniz hesaba eklenen herhangi birşey yok. Hesaplara ekleme yapılabilmesi için panelden hesaba girilmesi gerekir kaldı ki bu hesaba en son giriş 29.01.2017 - saat 22:41:00'da yapılmış.

İyi Oyunlar

8. yav bu aptal martı yı hangi sistemden nasıl elde edeceğiz

9. *Leon*Foo

*Leon*Foo User

Oyuncunun supporta yazması ve aynı gün içinde itemlerinin geri gelmesi tamamen tesadüf demekki.. Bu da ok. Tek sorun şu o zaman, 15 olana kadar sınav başlatılıp iptal edildiğinde itemler geri geliyor, 15e tamamlandığında gelmiyor. Ve bununla iligli hiç bir uyarı yok.

10. Bigpatron

Selam,

Evet uyarı yok ve şahsen bana göre kazanılan birşeyin silinmesi etik değil ama adam bu şekilde yaptık sistemi diyor. Unutmayın ki her ne kadar bizlere burada kızsanız da bizler sizlerden yanayız ve şuan halen bu konuda programcılar ile aramızda tartışmalarımız sürüyor. Umarız ikna edici taraf biz oluruz.

İyi Oyunlar

11. *Leon*Foo

*Leon*Foo User

İşte biz oyuncuların duymak istediği de sadece bu, bilgi olmadığından dolayı size kızmaya hakkımız olamaz, fakat zaman zaman yapılan yanlış bilgilendirmeler gerçekten can sıkıcı oluyor. İlginiz için teşekkür ediyorum.

☆Janissary☆ bunu beğendi.
  12. *Leon*Foo

*Leon*Foo User

Bu arada İspnayol supporta benzer cevabı vermiş aynı sorunu yaşayan başka bir oyuncuya :)

Hola,
    Gracias por tu consulta.
    Si cancelaste la prueba despues de adquirir los articulos estos se perderan, no es un error asi fue programado.
    Espero haber podido ayudarte con tu problema o pregunta. Que te diviertas en el juego.
    Atentamente,
    Diego

Yani: if you cancel the quest back to adquire the items, this will be lost, dont be an error, it was programed

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.