27 LvL Sınavı Kurukafa sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *Leon*Foo tarafından 9 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *Leon*Foo

*Leon*Foo User

Merhaba;

Bildiğiniz üzere 27 LvL sınavı için toplamda 15 ad. kurukafa itemi ve Otoriter isimli admiral in son atışını istemektedir. Bu kuru kafaları 26lvl günlük görevlerinden günde 3 farklı görevden 3er adet toplayabilmekteyiz. Bundan 3 gün önce yaklaşık 20-25 oyuncu ile sınavımızı başlattık. Son atışı alan devam etti alamayanlar sınavını iptal etti. Fakat ben (1216/1303) ve 1216/702 oyuncunun deposundan kurukafalar silindi. Bunun üzerine supporttan geri iade ile ilgili destek istediğimde ''görev iptal edildiğinde itemler silinir'' şeklinde yanlış bir bilgi aldım. Bunun aksi olduğunu anlattığımda en son sanırım 7. cevapta, konunun gerekli yerlere iletildiği bilsini aldım ve gönül rahatlığıyle oturdum bekliyorum. Fakat dün öğrendim ki bahsettiğim aynı sorunu yaşayan 1216/702 id li oyuncuya yine aynı görevli tarafından ilk mailinde geri yüklemesi yapılmış. Öğrenmek istediğim şey Support arkadaşlar oyuncuya göre mi muamele yapıyor, bu çifte standartın sebebi nedir ?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Bilgi geldikçe ya da görevlerle ilgili bir şeyler söylendikçe supportun size verdiği cevap değişmiş olabilir. Detaylı bilgiyi yine onlarla konuşmanız gerekmekte.

İyi oyunlar..

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Kimden ne öğrendi iseniz tabiri caizse sallamış. Bahsedilen itemi manuel yüklemek imkansız. Ve supportun size söylediği gibi görevi iptal ederseniz kuru kafalar gider.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.