27.5lik toplar hakkına daha detaylı bilgi istiyorum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kental tarafından 2 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kental

kental User

Bu topları kristallendirince 5/5 yaptığımızda toplamda 34 kristal gidiyor ve %20 kritik olasılığı artıyor. 30luk toplarda ise %30 kritik şansı ve kritik vurduğunda %30daha fazla hasar imkanı verir deniliyor.

Peki 27.5lik toplar %20 ihtimalle kritik vurduğunda %20 daha fazla hasar veriyor mu?
    Saygılar.

2. yumi

yumi User

30 luk toplarda da %2o kritik şansı var %30 değil.
    27.5 luk topları 5. seviye kristallendirirseniz %20 kritik şansınız ve %20 fazla kritik hasarınız olur. 30 luklarda kritik bakımından aynı. aradaki fark 30 luklar seviye başına elit gülle kullanımında +1 fazla haar verir. 0 seviye 30 luklar +5 elit gülle hasarı verir. yani 30 lukları 5. seviye kristallerseniz +10 elit gülle hasarına da sahip olursunuz.27.5 luklaarda bu yok. kısaca kritk özellikler aynı. ancak normal atışlarda 30 luklar elit güllede +10 haar bonusu veriyor.(5. seviyede)
    topların özelliklerini gösteren bir konu vardı bulamadım. bulursanız karşılaştırabilirsiniz.

3. kental

kental User

Zaten ben de aradım ama bulamadım. Özellikle 27.5 hakkında sadece kristallendirilebildiği yazılmış. O nedenle konu açtım. Teşekkürler.

Cevabı aldım. Konu kilitlenebilir.

4. Selam

gerekli cevap verildiğinden dolayı konu kilitlendi. iyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.