27.5 lik top geliştirme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kralpitbull61 tarafından 26 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 27.5 lik toplar artık geliştirilmiyor mu geliştiriliyorsa nereden geliştiriliyor bulamadım da

2. yardımcı olacak biri var mı ?

3. Ben de onu arıyordum.
    Oyuna bir süredir ara vermiştim. Şimdi bakıyorum 27.5 toplarımı geliştirmek için yer yok. Eee zamanında ben de emek verdim. Sonra Mail gönderirsiniz de oyunu neden bıraktınız bir sorun mu vardı anket doldurun en azından falan filan. E ben oyuna geri döneceksem oyuna sıfırdan başlamak zorunda mıyım. Eski bende olan 27.5 luk toplarımı seviyelendireceğim hani nereden? Amiral de vardı biraz bende, artık çıkmıyor mu o da.. Kesin kalkmıştır o da değil mi?

4. Şuan için 27.5'luk ve 30'luk toplarınız için geliştirme kapalı durumda. Etkinliklerden elde etmeye yoğunlaşabilir veya farklı toplara yönelebilirsiniz. Amiral Topları ise hala kullanımda tabiki ve oyuk gülleyle en yüksek hasarı vuruyorlar. İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.