Destek 27.5 kiloluk top kristallendirme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve m.emre tarafından 14 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. m.emre

m.emre User

30 kiloluk topları kristanlendirebiliyoruz 5. seviye 27.5 kiloluk toptan 30 kiloluk top elde edebiliyoruz ama 27.5 kiloluk topları kristallendiremiyoruz öyleyse anlamı ne 27.5 kiloluk toptan 30 kiloluk elde edebilmenin bendekilerin hepsi 4. seviye olduğu için bir işe yaramıyor şuanda elit öğelerde 27.5 kiloluk top satılıyor ama seviyesini yükseltmeyeceksem neden alayım

2. Sir

Sir Guest

Merhaba,

27,5 Kiloluk topları seviyesini yükseltme şuanda aktif değil. 30'luk topun inci miktarı biraz daha yüksek olduğu için korsanlar bazen öncelikle 27,5 kiloluk topları kullanıyor.

İyi oyunlar.

cenaze13, *Ozi ve siyahkartal~*~ bunu beğendi.
  3. m.emre

m.emre User

27.5 kiloluk toplar tekrar kristallendirilmeye açılacak mı? açılacaksa beklemeyi açılmayacaksa 30 kiloluk top almayı tercih ederim. karar vermek için bilmeliyim açılıp açılmayacağını. açılmayacak ise adaletsizlik olmazmı? benim toplarım 4. seviyede kaldığı için 30luk topa dönüştüremiyorum zamanında 5 yapanlar dönüşterebiliyo

4. Sir

Sir Guest

Merhaba,

Bunun hakkında maalesef bir bilgi yok. Zamanında para ile satılan öğeler simdi etkinlikte veriliyor, bu adaletsizlik değil oyun zamanla gelişip yeni öğeler geldikçe eski öğelerde de değişme olması normal. Dediğim gibi tekrar çıkar mı hakkında bir bilgi yok. Benim tavsiyem beklemektense 30'luk top veya amiral topu almak olur.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

cenaze13, *Ozi ve siyahkartal~*~ bunu beğendi.
  5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Bu oyunda neyin nezaman olacağını yada olmayacağını oyunun yapımcısı haricinde kimse bilemez. Şimdi ben size olmayacak desem yarın çıkar olur , olacak desem 2 senede geçse olmaz ve her iki durumdada yalancı biz oluruz. Bu nedenle bizde kesin bir bilgi yokken size şunu yapun yada yapmayın dememiz imkansızdır. Beklemek yada beklememek tamamen sizin kişisel tercihiniz olacaktır.

iyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.