26 ve Üstü Levellerin Behemotha Girmesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve atlas42 tarafından 29 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. atlas42

atlas42 User

Şahsi kanaatim aslan yürekli baskın haritasına girebilen kullanıcıların behemotha girememesi yönündedir. Çünkü ihtiyaç duydukları söylenemez. Gereksinimlerini fazlasıyla bu tılsımdan temin ediyorlar zaten.

Beheye 16-25 level arası,

Işığa 1-5 seviye arası kullanıcılar girebilmelidir.

6-15 level arası için ise yeni bir baskın haritası çıkarılabilir. Ya da bu 6-15 ler, aslanlar beheden çıktıktan sonra beheye dahil olabilirler.

2. BüRKüT*

BüRKüT* User

kp kasmaya giriyorum ben botları batırıyorum boşmu dursun:)
    Hadi 1-15 haritasıdanki gemiler gelişimini tamamlamadıda giremiyoruz 16-25 arası bizahmet tamamlamış olsun.nitekim ordakilerin genelini yie 26 üzeri olduğu halde dediğin haritaya giremedikleri için mecbur öbür tarafa yöneliyorlar.Öyle bişey olsa bizim swde oraya giren 10-15 gemi kalır.zayıf tarafta kalan 26 lwl üzeri gemiler boş boş dolaşırlar.Oda burda yazılacak ayrı bi sorun halini alır:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.