26 seviye sınavı - VCMA Otoriter

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve мєѕкєη tarafından 26 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oterıterınde en azından ıntıkamII gıbı darbeden vede son atıstan level atlaya bılmesı yada gemı sayısının yarıya dusmesı daha ıyı olur oyuncular ıcın

ZülfikarReis bunu beğendi.
  2. aynen öyle nasıl ıntikam 2 de ferman elde etmek zordu onun için bir değişiklik yaptınız otoriter içinde bir değişiklik yapın mesela 50 milyon darbe koyabilirsiniz yahut son atışa veriyorsa darbeye de versin yahut ne bilim en kötü 500 tane keskin bakışlı yerine 200 tane keskin bakışlıda çıkaralım şu otoriteri artık bir çözüm bulun şuna benim şahsen okulum olduğundan dolayı oyuna çok fazla giremiyorum ki kaldı ki işi gücü olanlar da var lütfen artık bir el atın şu duruma

3. otoriter son atışta veriyor ama intikam 2 dee 10 sefer ele geciriyorlar vermiyordu fermanı otoriter de değişirse lwl atlayanlar icin haksızlık olur

4. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Öneri için teşekkürler, inceleyip değerlendireceğiz.

İyi Oyunlar

ZülfikarReis ve MsStark bunu beğendi.
  5. intikam da da sistem değişti haberin yok galiba o zaman önceden fermanı ele geçirenlere de haksızlık oldu :) neyse benim vurgulamak istediğim otoriteri son atışı yapanlar ya oyunu 24 saat ful oynayanlar yada gemlerini 2ci 3cü kişilere verip son atış yaptırıyorlar bu oyunu oynayanlar arasında benim gibi okul okuyanlar da var işinde güücnde olanlar da var bu kör sistemin değişmesi lazım.Neyse Janissary sizede teşşekkür edeeriz umarım olumlu birşeyler olur.

Janissary bunu beğendi.
  6. bunun bır an once degerlendırılıp gerekenın bır an once yapılmasını rıca ederım cunku oyunda bu gıdısle kımse level atlamak ıcın caba gostermıcek ınsanlara bunaltı ve gına geldı yoruldu ınsanlar ugrasmaktan

Janissary bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.