25lik Top Pazardan Kaldırıldı Mı?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve YaAllahBilmillah tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 25lik topu pazarda göremiyorum? Yelken hemen altında 25lik sonra şifa oluyordu şimdi yelken şifa diye gidiyor pazar ürünleri, 25lik top gözükmüyor kaldırıldı mı acaba?

2. 100bin altına satılıyor 25lik top silahlar toplar bölümünden

3. Teşekkür ederim şimdi gördüm bu geçici değildir umarım gerçekten çok iyi olmuş daha yeni başlamıştım inci biriktiriyordum altınla 60M altın biriktirip 600 tane 25lik alıp onları daha sonra karaborsada 27.5lik yapmayı düşünüyorum şimdi umarım karaborsa kapanmaz hemen

4. kardeş bence amiral kas yine sen milirsin ama 27.5 luk artık yaramıyor amiral 30 luk kasmaya bak paran varsa vudu topu al

5. Tragula

Tragula User

Elindeki 25 likleri 27.5luk yapmak istemiş bence gayet mantıklı sadece biraz kristal harcaması gerekecek.Direk amiral yada 30 luğu bu kadar kolay alamaz zaten.

6. Amiraller çok iyi eski gemimde vardı ama şuan için amirallere harcayacağım para yerine 27.5liklerle oynayıp ona harcayağım incilerle kale ya da top yeri almayı düşünüyorum :)

60bin incim var hepsine kristal alıp çevirecem topları 27liğe :)

7. firari

firari User

daha önce 25lık toplar incıyle satılıyordu şuan 25lık toplar altınla satılıyor tanesı 100 bın altın oyüzden pazar kısmından kaldırıldı yanı geçmışte incıyle alanlar geçmış olsun :)