Geri bildirim 25 Level Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TurkishMiLiTaRy tarafından 21 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,

Bu bitmek bilmeyen etkinlikler iyi hoş ancak merak ettiğim konu biz neden 25 level olduk? Hani 1-2 etkinlik npc'si serpiştirsek o haritalara fena olmaz herhalde. Şu soruma olmasaydınız/olmak zorunda değildiniz gibi manasız cevaplar verilmezse memnun olurum.

-RugbyPlayer

2. Hocam o haritalar binevi arena gibi yani daha çok zevk severler için heralde o konudada programcıların belli planları vardır malum oyunun hali hatalar bugalr açıklar derken o konuya değinememiş olabilirler ayrıca fikrinize bende katılıyorum tüm haritalarda sistem varda orda niye yok biraz garip geliyor hatta ilerleyen etkinliklerde orayada etkinlikler oraya özgü şeklinde ekleneceğini umud ediyorum ayrıca konuyu fikir havuzu ve önerilerde açarsanız daya uygun olur iyi oyunlar.

3. Cevap ve fikirleriniz için teşekkürler. Öneri değil benimki öyle olsa gereken yere açardım konuyu.

4. Tahminimce bundan sonra büyük etkinlik olarak nitelendirdiğimiz tüm etkinliklerde 20+ dahil edilecek etkinliğe. Columbus bunun başlangıcıydı sanki :D

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Neden 25 oldun orasını bilemem ancak etkinlik gemilerinin neden het etkinlikte yukarıya açılmadığını anlamak zor ancak tahminimce eski etkinliklerin üzerinde sistemsel değişiklik yaparak yukarı haritaları dahil etmediklerinden

6. Cevabınız için teşekkür ederim Bigpatron. Umarım en kısa sürede dediğiniz değişiklik yapılır.

7. gedrof

gedrof User

bende 5lwle ozel etkınlık ıstıyom 25lwller ızlesın hep bızmı ızleyecez :D

8. bu vakte kadar olanlar yeter bundan sonra yok size hiçbir şey :D

9. çanakkale

çanakkale User

10. as
    eğer soru soracaksanız yeni konu açarak çok daha kısa sürede sorunuza yanıt alabilirsiniz :)

11. Konuyu kapatabiliriz Bigpatron.

12. ●ђр●

●ђр● Guest

Onu da ben yapmış olayım :) Konu kapatıldı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.