25 level (bigpatron cevaplarsa sevinirim)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DЄηİz**βΛβΛ**ç‼ tarafından 8 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. @Bigpatron 25-1 adayı aldım görevler açıldı fakat buflara ve itemlere en az 100 bin taç istiyor. örneğin 10 tane aslan ateşi veya 10 tane aslan siperine 100 bin taç istiyor veya bir günlük vudu rahibi 100 bin taç aynı şekilde paslanmaz çelik zırh hariç diger bütün buflara 100 bin istiyor bu sayılar sizcede cok yüksek değil midir. bu bir hata mıdır yoksa sayısı gerçekten böylemi kalacak. ve son olarak 25-1 den buf alabilmek için illa ada sahibi olmak gerekiyor buda çok saçma olmuş acaba 20 level üzerinde 1 ada sahibi olan filoya 25 levelden buf alabilme imkanı gelme şansı varmıdır merkeze iletir misiniz...

✖●ŁΣĜ●✖ bunu beğendi.
  2. 21 den sonraki görevler ve verilen taçlar ile sınavlar için istenilen taçlara ait bilgin varsa paylaşırmısın bakalım bizim oralara gelmek için gücümüz yetecek mi

3. günlük görevler var 22 levelde 3 bin taç 23 levelde 2 bin taç 24 levelde 2 bin taç zaten 21 leveldende 5 bin vardı üstüne eklenerek gidiyor
    ben 25 oldum şuan günlük 14 bin taç alıyorum

4. 22 lvl icin 75 bin tac 23 lvl icin 128 bin tac+ hrms intikamindan 30 mil darbe yok edecek sin 24 lvl icin 170 bin tac+ hrms valencia npc sinden 30 mil darbe yok edecek sin 25 lvl icin 210 bin tac+hrms zaferinden 30 mil darbe her lvl de istenilen miktardaki taclar gidiyor bastan kasiliyor.

5. Hımm o zaman görevleri yaparak birşeyler yapabiliriz , gözüm bayaga korktu açıkcası

6. siz çok hızlı çıktınız tebrikler vallah , buna ne elit dayanır nede inci bakalım artık durum neyi gösterecek paylaşım içinde tşkler

7. Durdurulmaz ve nesterden hizlisi mezarda :) zararimiz yok karimiz var olmaya da devam ediyor

8. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

vereceğim konularda bigpatron adminimiz cevap vermiştir bu yüzden şuan için bu şekilde ilerde ne olur belli değil..

https://board-tr.seafight.com/threads/25-level-bigpatron-cevaplarsa-sevinirim.65996/

https://board-tr.seafight.com/threa...iciden-buf-almak-icin-baya-tac-istiyor.65999/

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Şubat 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.