25.02.2017 Oyuncu Kuralları Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Jeckpot tarafından 27 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Jeckpot

Jeckpot User

Merhabaha
    Sayın Seafight Ailesi
    Kurallar Okudum ve Çok Sacma kurallar vardı içlerinde belki güzel bi sistem olmustur ama bir çoğumuz için kötü bir sistem mesela;
    1-Bi gemiye tek bir ıp girilmesi ve İkinci Ip Girilmeşi yasak olması.(Ev Pc ve İş Pc bu sekilde oynanıyor bu oyun o yuzden zaten bir çok oyuncu bu yüzden seafight tercih etmekte)
    2-Gemi Takas yada Satıs Yapılması Bizler Oyuna Para Emek Harcıyoruz gemizi oyundan sıkıldığımızda satmak istiycez bi nebze olsada biraz yatırdıgımız paranın bi kısmını alıp harcıycaz buna neden karışıyorsunuz.
    3-Başka browser ile 2 3 4 5 6 gemi açma bunda çok haklısınız buna hiç bir lafım yok bunu başarabılırseniz helal olsun.

Konumu Admin kitlerse güzel olur teşekkürler iyi çalışmalar

2. recvol

recvol User

oyununuza kimsenin karıştığı yokki sadece oyuna başlarken bir sözleşme imzalıyorsunuz elektronik ortamdan yetkililerde sizlere bu sözleşmeye sadık kalmanızı söylüyorlar eğer uymassanız gerekli işlemlerin yapılacağını söylediler yani kısaca oyuna başlarken bunları kabul etmiş oluyorsunuz . ve bencede güzel olmuş artık herkes kendi gemisinden sorumlu olur.

3. beatdovne

beatdovne User

2. dediğiniz yıllardır var hatta belki oyunun ilk açıldığı günden itibaren bile olmuş olabilir o günden itibaren kayıt olurken giş kurallarını okumadan kabul ediyosunuzya hani orda takas ve satışla ilgili şeylerde yazıyor sonra satınca veya takas yapınca ban yerseniz haklı olan bigpoint oluyor satış ve takas yasak olmayan bi oyun oynayabilirsiniz memnun değilseniz

4. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Bir gemiye gemi sahibinin farklı bilgisayarlardan girebilmesi durumu için herhangi bir düzenleme olabilir mi bilmiyoruz ancak bu durum iletilebilir. Gemi satışı ise kesin olarak yasaktır, oyun girişinde bu kuralları kabul ederek başlıyorsunuz.

İyi oyunlar.

5. ben hem evimden hemde işyerin den giremeyeceksem oyuna bu oyunu oynamanın bir ayrıcalığı kalmıyor. gemime zaten günde 1-2 saat giriyorum onuda yapmayacağım demektir seafight bu oyunu kapatmayı mı düşünüyor? ben öyle algılamaya başladım.
    çünkü bir hesabı farklı kullananları bulmanızın başka yolları da var.

Sessiz bunu beğendi.
  6. Selam,

Hesapların çift kullanıcı tarafından kullanılıp kullanılmadığını saptamak bizim görevimiz, tek başına oynayan oyuncular etkilenmeyecektir, merak etmeyiniz. :)

İyi Oyunlar

7. aynı Ip üzerinden 2 ve daha fazla geminin birbiri ile etkileşime girmemesi lazım. beraber gemi npc kesemessiniz. biriniz almirante kesip digeri şifalayamaz biri etkinlikte kasılırken diğeri yardım edemez. aynı anda calypso kesemessiniz. sırayla nöbetleşe gemi değiştiremessiniz

gün boyunca iş yerinizden akşam evden oynamanız bir sıkıntı teşkil etmez.(bu kurallardan anladığım kadarı )

ancak bağlandıgınız ıp den 1-2 dakika icersinde baska bir ıp ile gemiye girilirse buda şifrenizi başkasına verdiginiz anlamına geliyor ve sırayla aynı gemiyi oynadıgınız tespit edilir ve yasaktır ve geminiz her gün 3 -4 Ip den oynanıyorsa buda yasak

aynı zamanda ış yeri dediğiniz ıp den de siz evde girdiginizde başka bir gemi daha girerse buda yasak

8. sayın janissary siz oyunda adil bir şeyler yapacaksanız ilk önce ışık haritasında milyonlarca inci kasan bot gemilerinikapatın ilk önce global serverinde perla 67 bu gemiyi kapatmaya gücünüz yetmiyormu acaba etkinlik dışında sadece botta inci kasan bir gemi sizler insanları bir takım kendi içinizde aldığınız kararlarlara endekslemeye çalışıyorsunuz ben gemime yeri gelir evden yeri gelir yiğenimin bilgisayarından girerim bu durumda şüphe uyandıracak ne var acaba bakın şuan bir etkinlik var ben dün 14 tane sandık açtım ve sadece 1 sandıktan 3 bin küsür gülle çıktı oyunda herşeyin ayyuka çıktığının bir göstergesi olarak size şunu soracağım haritada 3 sandık var hepsi dip dibe nerdeyse adam 1 tanesini açıp gidiyor başka sandığa dokunmuyor tekrar ilerde başka sandık açıyor hangi sandıkda gülle oluo olmadığını bilyor artık bazı kişiler demekki yüksek miktarda gülle çıkan sandığı alıp gerisini bırakıyor adam 1 milyon sandık anahtarı alıp 12 yada 13 milyon gülle yapıyor sizler ilk önce oyunda bu gibi hile sorunlarını çözmeye bakın bence

9. Sensible

Sensible User

Merhaba,

Hesaplara, birden fazla IP'den giriş yapabilir. Hesabınıza, sizden başkasının girmesi yasaktır. Yani hesabınızda farklı IDler çıkmaması gerekiyor.

Saygılarımla,
    Sensible

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Mart 2017
  10. atlas42

atlas42 User

Benim anladığım;
    Oyuna girdiğiniz bilgisayarlar arası bağ -zaman ve mekan olarak- erişilebilir ve ulaşılabilir olmalı.
    Bir de oyuna girdiğiniz bilgisayarlardan kendi hesabınızdan başkasına giremezsiniz.
    Bir kişinin aynı sunucuda birden fazla hesabı olabilir. Ama etkileşime geçmeyecek.

Sensible bunu beğendi.
  11. abuzer

abuzer User

ya anlamadigim sey bu isi duzenleyenler hangi cagda yasiyor
    1 bir yerden bir yere ucak ile ucmak hizli trenle gitmek bir kac saat iken siz nasil olurda farkli yer ve ip den giris yapilmayacak dersiniz arti vpn i soylemiyorum bile
    2 1 kisiden fazla kisi kasmayacak niye ayni hesaba zaten ayni anda giris yapilamiyor adam ailesinden biriyle abisi kizi amcasi vb kisilerle paylasmayacak adam geisini kasmasin mi bu oyunun amaci nedir peki savas oldugunda gemi bos mu olsun ozel etkinlikte kasmayacaksa ne zaman kasacak bu 2 de olur 3 kisi de olur herkes buraya istedigi kadar vakit harcar 1 kisi 5-6 saat 2 kisi 10-15 3 kisi 24 oyunda online olabilir neden olmasin (olmadi gprs takin:)takip de edersiniz
    3 ayni anda 2 gemi veya daha fazla gemiyle oyuncu oynayamaz nie adam oynayabiliyorsa sahsen ben beceremiyom adamin yeteneklise olur sende ac sana 2-100 ... hesabi acma diyen mi var
    olayi yer zaman mekana matematik olayina kadar goturdunuz kpps ye soru mu hazirliyonuz
    yaptiniz haksizlik bunu da eiminim ki siz de biliyorsunuz o kurallar avrupada aile yapisi olmayan yer icin gecerli sahsen ben ordayim su an tatildeyim benim ailemin diger yarisi da burada nasil cozecez simdi bu kpss sorusunu
    tesekkurler
    iskocyali

12. atlas42

atlas42 User

O yüzden seafight mahalle takımı kuruyoruz arkadaşlar:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.