22. level sınavı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve VORSİ(§•ƒ) tarafından 5 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 19. levelken hiç niyetim yokken yeni haritaları merak ettiğimden 150 k inciye kıyarak 20 oldum. Sonra 21. level sınavının basitliğine şaşırdım. Fakat 22. level sınavı çok karmaşık geldi. Geniş suratlı görev vericiden bir görev aldım ve tüm 500 lük zıpkınları tüketerek tamamladım. Şimdi 10 nessie öldür diyor. Bu görevler gereğinden fazla tp veriyor. 22. level sınavı için bunlar gerekli midir? Sırayla neler yapmamız gerektiğini açık bir şekilde yazarsanız çok sevinirim.

2. 75000 taç biriktir geniş suratlıya ver 22 level ol

3. Şu an bir tacım var. Tac için hep 30 k dp li canavarları mı kesmeliyim? Npc leri kesmek çok zor. Ben oyukla 3 k atıyorum onlar 40 k. Bu nasıl olacak :)

4. SOEC

SOEC User

Yeni seviyeler çıktığında oyuncular boşuna forumda yakınmıyorlardı :) Maalesef yapacak bir şey yok, ancak bu şekilde seviye atlayabilirsiniz.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  5. sürekli elitle kesmen gerek ayrıca güvenli limanda görev veriliyor 10 savaşçı 10 şöhret kesme oda hergün bir defayamı mahsus bilemiyorum 5000 taç veriyor

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  6. Günlük görevdir 10 şöhret 10 savaşçı keserek 5bin taç a sahip olursun 13:00da sıfırlanır görev

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  7. Cevap veren herkese teşekkürler. Altı ay sonra 22 olduğumda size buradan haber veririm :) :)