21. Seviyeyim Işık Tılsımını Nereden Bulurum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve EldrithShadow tarafından 20 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 21 levelim ve 17/1 deki richard davisten görev almak istiyorum fakat alamıyorum cünkü benden ışık tılsımı istiyor ve elde etmem mümkün degil acil yardım supportada yazdım fakat geri dönüş olmadı napabilirim yardımcı olur musunuz ?

2. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba @EldrithShadow ,

5/1 Haritasında bulunan Kara Vicdalı adlı NPC'yi batırdığınızda elde edebilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ağustos 2017
  3. behemot tılsımı veriyor

4. batırdım ışık tılsımı lazım behemot degil

sayın @Arмαɢeddoи lütfen yardımcı olur musunuz kaç gündür bbununla ugeasıyorum kimse yardımcı olmuyor,olamıyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ağustos 2017
  5. Ben batırınca ışık veriyor ele geçirince ışık verir belki onu dene birde

6. norton maxwell nerede

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

21 level iseniz herhangi biryerden bulamazsınız. Muhtemelen güvenli limandaki görev için soruyorsunuz. O görev seviyesini 15'ten yukarı yapanların eklerinde kalan ışık tılsımlarını behemoth tılsımına çevirmeleri içindir.

Kısaca elinizde ışık tılsımı yok ise o görevi görmezden geleceksiniz.

Saygılar

8. 1-4 de olması lazım günlük görev veren gemi

9. peki ya devamında gelecek olan görevler ? ilkini yapmadıgım için digerlerinide göremiyorum daha yukarıdaki haritalara cıkabilmek için o görev vericidki görevlere ihtiyacım var diye biliyorum

10. sviyen kaç ? el geçirmeyi d dnedim dfalarca ele geçirdim zatn olmadı

11. Bigpatron

Orada ki görevlerin devamı yok. Seviye görevlerini zaten ondan almıyorsunuz. Seviye görevlerini ismini yanlış hatırlamıyorsam Oswald Murray veriyor.

Son düzenlenen: 21 Ağustos 2017
  12. saol gördüm

13. Tek fonksiyonu ışık tılsımlarını behemota cevirmek başka bi şey yok diyosunuz yani başka herhangi bi görev vermiyor mu ? Kesin olarak anlamak için üstünden geçiyorum her şeyin berrak olması için.

14. Bigpatron

Hayır başka bir fonksiyonu yok, ışık tılsımlarınız bitti ise o görevle işinizde bitmiş demektir. :)

15. teşekkürler :D

16. mısfıts

mısfıts User

sayın big patron ben21 lwl lim elimde 2000 işik tılsımı kaldı bunları beho ile takas etme şansımz var mı ?

17. Bigpatron

Güvenli limanda buiunan görevi yaparak behemoth tılsımı ile takas edebilirsiniz.

Hani şuan yazdığınız ama yazılan diğer mesajları hiç okumadığınız konuda zaten ondan bahsediyoruz :D:D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ağustos 2017
  18. Merhabalar bir sorunum oldu Lütfen bakarmısınız . Sebebsiz yere 5 bin incim gitdi. Seyir defterine baktım şöyle yazıyor. 5000xİnci kaldırıldı. Sebebi: Silah Ustası. ama ben silah ustası almamışım. kendi-kendi ne almış. inciyi geri getirmek mümkünmü ?

19. (BANDIRMA)

(BANDIRMA) User

gülle almışsın silah ustası otomatik olarak 10.000 patlayan alır düştükçe alır. oyun ekranından tamirin solundaki yerden kapatabilirsin

zaqatalaAZE1 bunu beğendi.
  20. selamun aleyküm levellerle ilgili bölümü nerden bulabilirim acaba