21 LEVEL GÖREVLERİ.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve I_ELAZIGLI_I tarafından 3 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 21.leveldeki görevlerin neler olduğu ve bu görevlerin ne gibi ödüller içerdiğinin yazılı olduğu bir konu var mı bulamadım forumda ve araştırırken gözüme 5bin taç veren bir günlük görevden bahsediliyor bu görevi nasıl yapabilirim nerden alacağım?

2. 10 hrms şöhret batır 10 nessie kes 10 hrms savaşçısı kes 2 kordinat görevi ile 100 taç teslim et aklımda kalanlar

3. 22 level için 75000 23 level 135000 taş diye hatırlıyorum görevleri almak için güvenli limana gitmen lazım oradan alıcaksın

4. Böyle bir görev yok 17/1 deki görev vericide?

5. Taçlarda sıkıntı yok biliyorumda bu görevler falan sorumdaki gibi korsanlık sınavı hakkında bilgim var.

6. 5 bin taç veren görevi hatırlamıyorum ama 17/1 güvenli limanda olması lazım varsa ordadır büyük ihtimal npc ve canavar keserek yapacaksın uzun zamandır 15 level olarak gemi kullandıgım için tam hatırlayamadım kusura bakma hatırladıklarımı söylüyorum sadece

7. Sağolasın ne kusuru teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)