205 top yeri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Bızon tarafından 10 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bızon

Bızon User

güverteler gitti artık. 205 top yeri nasıl yapıcam

2. zaten 50 tanesi altın ile gerisinide ucuz yapmışlar 205 e kadar ucuz hızlı tamamlarsın eskiden 50 taneyi de 3 m e alamazdın onu da düşün

3. Gemi özelleştirme kısmında sağ tarafta yukarı bakan bir OK var ona tıkladıktan sonra yuva açabilmen için bir şerit var onu sağa kaydırıp açabilirsin.

4. ben oyuna uzun bir ara vermiştim arkadaşlarla yeniden takılıyoruz şimdi bu top yerlerini sadece inci ile mi açabiliyoruz? Daha hiç yer açmadım gemide 185 top var arkadaşlar bir yere kadar altınla açılıyor diyor ama bende öyle bir mevzu yok direk inci istiyor

5. Zaten gemide 185 top yerleşik ise 165 den sonrası mı ne inci istiyor diye biliyorum.
    Kısaca sen zaten incilikleride açmış sayılıyorsun yani 165 i geçtiğin için gerisi inicyle olucak