2015 Ocak Ayı Sınırsız Banlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *Ziqo* tarafından 25 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *Ziqo*

*Ziqo* User

İyi günler,

Gece saat bir sularında açtığım konunun, cevap verilmeden neden kapatıldığını öğrenebilir miyim? Benim burada her şeyi açık açık ve doğru bir şekilde konuşmam birilerini rahatsız mı ediyor? Burası eğer forumsa herkes açık bir şekilde konuşsun! Herkesin böyle bir hakkı var. Herkes burada bir çok şeyin farkına varıyor. Tekrardan söylüyorum, eğer biz sınırsız ban yediysek be kabulleniyorsak, hile yapan bütün gemileri sınırsız banlayamadınız mı? Bizi mi beklediniz? Madem öyle, bu konuyu yayalım. Çünkü birileri sınırsız ban alırken başkaları neler yapmasına rağmen 1 gün bile ban almış değil sizler biliyor musunuz? Yayın bu başlığı burada gör ki kaç kişinin bilmediği hile, bug, program sayıyorum görelim o zaman. Var mı o kadar cesaretiniz?

isyan ve *K*Θ*Ć*E*Ŕ*S*E*H*I*T* bunu beğendi.
  2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

bot bilgileri yazarsanız taşınır bann almamanız için sildik. isterseniz şikayetinizi fikir ve düşünceler kısmındaki bütün arkadşların yazdığı konuya yazınız

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.