2012 den önceki oyundaki resimler :)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ˚ЌıỲάMєŤ☆FџRKáŃ˚ tarafından 8 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sizde resim atın varsa :D isminizi gizleyin beylerbeyi gibi :)

2. Resim yok ama o günleri çok özledim bakmakla yetiniyorum hey gidi gunler 5 saat darbe arardık pırdan :)

ZiBiDi-GoNZaLeS~ ve XanTier bunu beğendi.
  3. 80 bin dp li günler güzeldi :) ilk atışı yapan alırdı :))

4. Pırıltıdan darbe aramak bile ayrı bir keyifliydi arkadaşın dediği gibi :) Chatten yazarlardı toplanıyoruz ada alacağız ufak gemiler toplanır ada alırdık, /// filosu vardı ona almıştık :) TRK vardı 2008 de , Fenomen birliği vardı iyi filoydu :)

5. Hatırladım seni :)

6. Eski filoları özledim ya T*P SHK ...A.... Yzy @€# kvk falan ne güzeldi ya şimdi alyanslar var adalar hep tekelde tek filo hepsi alıyor :(

foryou, belgegeçer1 ve genelge23 bunu beğendi.
  7. shk lar hep sharklar :D hatırladım bende zhredeydim :D

8. Brutal28

Brutal28 User

kardeş o zamanlar donma mı vardı ey gidi günler eyyy

9. Brutal28

Brutal28 User

tr1 garanti:D

10. insan çok özlüyor :(

11. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

bu günleri de özleyeceksiniz :(

XanTier bunu beğendi.
  12. Abim Eski savaşlar gibi bir savaş gelmez. :(
    6 yıl oldu bu oyunu oynuyorum big filosunda bir abimizin çoçugu klavye nedir bilmezken şimdi 6 yıl geçti o oynuyor o kadar yaşladk bu oyunda :) yaşım 20 ama 16 yaşımda başladım :)

bu arada tr3 bir beylerbeyi var hep batırdıgımda aklıma sen geliyorsun :) belkide o sensin :D

13. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

değilim normalde yetkili nicki kullanmak yasaktır fakat o arkadaş benden önce o nicki kullandığı için müdahale edemiyoruz

14. evet çoktandır var :) am siz eski oyuncu oldugunuza göre kesin aynı serverde oynamışızdır sizinle

15. foryou

foryou User

etmeyin zaten biraz oyunculara özgürlük ve hoş görü vermek lazım mesela ben artık meridus nickini kullanıyorum eski admin ama onda dedim hoş karşıladı artık yetkili değil de bence saygı ve hoşgörü ile tüm sorunları aşabiliriz yeterki buna inanalım

16. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

elimizden geldiği kadar istediğiniz şekilde davranıyoruz.

17. yavuz aganın tek serveri Tr1 olduguna göre=)

ZiBiDi-GoNZaLeS~ bunu beğendi.
  18. TR3 Eski Nickim .KRaLKiNq.(R*A yenmeye calısırken :D BTA gucunu garantılemıstı onların adalara dokunamıyoduk :) )

Son düzenlenen: 29 Haziran 2014
  19. Brutal28

Brutal28 User

oyun iyici kötüleşiyor haklısınız