2012 den önceki oyundaki resimler :)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ˚ЌıỲάMєŤ☆FџRKáŃ˚ tarafından 8 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ELİNİZDE 2012 DEN ÖNCE YANİ YAKIN ZAMANDA OLMAYAN ESKİ RESİMLER VARSA BURAYA RESİM OLARAK PAYLAŞALIM ESKİLERE GİTMİŞ OLURUZ GÜZEL BİR ŞEY OLUR :)

İLK RESMİ ATAYIM :)

yıl 2009 :) server tr2 o zamanlar kucuktur biraz :))

2. SİZLER RESİM ATTIKCA BENDE ATACAM TR1 TR2 TR3 SERVELERİNDE RESİMLERİM VAR :D SİZLERDE ATIN :)

3. ARKADAŞLAR RESİMLERİNİZ VARSA PAYLAŞSIN GEÇMİŞİ GÖRELİM BİRAZ :)) BEYLERBEYİ SENİ BEKLİYORUZ :)

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

hazırladım geceye atacağım :) arkadaşlardan da beklioyoruz

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

bir tane ekleyeyim

6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

KARACABEYLİ.(TR) ve XanTier bunu beğendi.
  7. kental

kental User

@Beylerbeyi o kadar geminin olduğu bir ortamda internetin kilitlenmiştir :D .

Keşke benim de olsa da paylaşabilseydim. Sizinkilere bakmakla yetinirim artık :)

8. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

o zamanlar 200 300 gemi savaşılırdı

9. bende şuan 5-6 resim daha var :) arkadaşlar atsın :)

10. tr1 bu Bende burda vardım kesin :D ~E~ ADAYI ALMAYA GELİYORSUNUZ :) BENDE BALTALI MEHMET ABİNİN ALYANSINDAYDIM O ARALAR FİLOM ZHR BİRAZDAN FOTO ATARIM :)))

11. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

sorulara konulara cevap verebilmek için bir çok sunucuda hesaplarımız vardır

12. anlamadım ne dediginizi efendim

13. Beylerbeyi sizde anladınız oyuncu sayısında büyük bir düşüş var evet o zamanlar 200-300 gemi savaşılırdı o savaşa doyum olmazdı 5 saat aralıksız savaştığımızı hatırlarım ama şimdi o günleri gelmesi mümkün değil şuanki savaşlarda 2 saat bile dayanılmıyor.

14. Buyrun bir tane daha atayım :) ghostship :))

sizlerde atın arkadaşlar eski seafight kadar güzel bir şey varmıydı :)

15. MMY!

MMY! User

bu bilgisayarda anca bunları bulabildim 2009 civarları bunlar laptopta çok daha eski fotoğraflar vardı
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

16. [​IMG]

Kaptan06 ile akarkene :)

ZiBiDi-GoNZaLeS~ ve Beylerbeyi bunu beğendi.
  17. d3ngesiz seni Hatırladım :)) eve geçeyim tr1 resimlerimi atacam

KAPTANI•DERYA[TURK] bunu beğendi.
  18. Kıyamet şuankı nickın ney ?

19. şu an nickim aynı tr3 de oynuyorum tr2yi bıraktım 1 ay sonra geri gelecem tr2 ye drk tebessüm :)

20. kıyamet konuyu açtığın için eyv :) tr2 de önceden ilk filom ido ydu rgk del efe tkb fk2 filolarının resmi olan bi resim koymuşsun büyük alyans zamanlarımız ne günlerdi be :((