20. Seviye Sınavı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _KleSk_ tarafından 31 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _KleSk_

_KleSk_ User

bilindiği üzere 20 level olmak için korsanlık sınavında yapılması gerekenler arasında 2 tane Marduk bulunmakta! sadece 19 ve 20 haritalarında çıkan bu npc bütün serverın sürekli peşinde olduğu bulunması ya da bulsanız bile başkasına yakalanmadan kesilmesi oldukça güç olan bir npc. Sına süresinde verilen 40 saatin az bir kısmında diğer görevleri yaptığım halde kalan büyük çoğunluğu bu npc'nin peşine düşerek geçiriyorum.

şu an itibariyle 18 saat kaldı ve ben 2 tane marduk bulupta kesebileceğimden endişeliyim..

sadece görev için bir marduk olsa inci vermese ya da zaman sınırı konmasa bari korsanlık sınavına; harita filan vurcak olsam vuramayom süreden gidecek. saat başlarında girip sürekli oyuna arayıp çıkıyorum. bu eziyet resmen. 50 tane notos vurmak da ciddi zaman ister ve yine çıksa bile marduk'un size kalıp kalmayacağı malum.

bir çözüm lazım çözüm.....

2. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @_KleSk_ ,

20. seviyeye kadar korsanlık sınavlarını inci karşılığında da yapabiliyorsunuz. Yani sürenizin yetmeyeceğini düşündüğünüz zamanlarda inci karşılığında seviye atlayabilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

3. Sayin adim sinavlari inciyle gecemiyoruz satin al kismi yesil yanmiyor

4. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @arslan_bey25 ,

Korsanlık sınavında sizden istediği gereksinimleri tamamlamanız gerekmektedir. Örneğin tecrübe puanı miktarı gibi. Gereksinimleri tamamladığınız zaman satın al butonu aktif olacaktır. Eğer bütün istenilen gereksinimleri karşılıyorsanız ve satın al kısmı aktif değil ise lütfen destek(support) ekibimiz ile iletişime geçiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

*KOMODOR* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.