20 lvlden sonra global harita

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 亗ĄŁĄЯGĄ☾☆™ tarafından 22 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slm seafight 20 lvlden sonra global harita açılabilirse farklı ülkelerden oyuncular olursa güzel bir oyun olur bence olurmu bilmem

MĬĦMĄÑÐĄЯ☾☆™ bunu beğendi.

2. bencede güzel bir fikir değerlendirilse oyuna yeni heyecan gelir , ben tamammen bu fikri destekliyorum saygılar...

3. yeterince global serveri bulunmakta 1,2,3,4,5

4. mr ulaş bey : açtığım konunun ana fikri global server değildi , serverlerde şuan en son harita 20 ci harita var. örmek: Tr3 serverinde yeni haritalar eklenmesi durumunda haritaların bunların global olması konusunda fikir beyan etmiştim.

5. destekliyorum sizi belirli haritalar diğer serverler ile savas olsun gün içerisinde belirli saatler arasında bu etkinlik olabilir ornegin 12-13 arasında diger serverler ile çatışma etkinligi hergün olsa kazanan server daha cok kazansa cok süper olur

亗ĄŁĄЯGĄ☾☆™ bunu beğendi.
  6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

konuyu fikir havuzu bölümüne açmalısınız

亗ĄŁĄЯGĄ☾☆™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.