20% - logging in user...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve legendfire tarafından 20 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. legendfire

legendfire User

Arkadaşlar bugun akşam iftardan sonra sürekli böyle kalıyor ve oyuna giremiyorum acaba sorun tek bendemi? (Farklı tarayıcılardan denedim,Çerezleri sildim)

2. aynen bendede Var 20 de Kalıorr

3. oyun açılmıyo buna bi çözüm bulacakmısınız ?

4. Yazsak sorun oluyor ama bi zahmet yetkili kişiler şu sorunla acil bi şekilde ilgilenirseniz yada bi bilgilendirme yaparsanız beklemekten inanın yorulduk..

5. Tragula

Tragula User

Oyun çok mu donuyor yoksa banamı öyle geliyor

6. sen oyuna girebılıyormusun bizde %20 de kalıo :DDD

7. Tragula

Tragula User

Tr3 teyim şuan oyuna giriyor dün aynı şey bizim servera oldu 8 saat giremedik sen hangi serverdesin

8. ]DereBeyi[

]DereBeyi[ User

Tr2 serveri nerdeyse çoğu kişi girememiş.%20 de kalıyor.Çok uzun sürerse kötü olur.

9. anlamıyorum kapatıyorlar girişi bılgılendırme yapan yok cevap veren yok alı babanın cifliğimi burası nerde hizmet nerde kalite ...

10. Tragula

Tragula User

Açılana kadar beklemekten başka şansınız yok dün TR3 de oyun gece 12 de gitti sabah 8 de geldi ne kadar uğraştıysak nafile.Umarım bir an önce açılır

11. kendılerı bılır bızlık sıkıntı yok burası tıcarethane ise ılgılenecekler uye kaybı olur ısterse hıc acmasınlar

12. ]DereBeyi[

]DereBeyi[ User

Böyle olursa baya kötü halimiz :D Bilgilendirmede yok şu saatte açılır deseler herkes işine bakar.

13. saat kaç oldu hala oyun acılmadı bu konuda bılgı verılecek mı?

14. yetkılı ksı yokkı cevap versın en ıyısı yatıp uyumak arkadasların keyfı gelıcek de ılgılenıcekler..

15. ee hafta sonu çalışan yok:) en güzeli yatışfekşın:D

16. arkadslar oyun niye acılmıyor yetkililer bize bilgi verebilir mi?

17. hala bi bilgi verecek cm arkadas yok mu ?

Son düzenlenen: 20 Temmuz 2014
  18. tr3 de 8 saatte acılıyo da tr2 de niye 11 saat oldu hala acılmadı

19. [ElmandoR]

[ElmandoR] User

bende uğraşıyorum 20 de takılıyor ama diğer tüm serverlera anında giriyor. Bir bilgi verin bari cm'ler.:(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.